Libnet.ro
UNICEF

08:15

Atentionare de calatorie emisa de MAE: Slovenia - Cod portocaliu de canicula si risc de incendii de vegetatie

Adevărul Adevărul,
Atentionare de calatorie emisa de MAE: Slovenia - Cod portocaliu de canicula si risc de incendii de vegetatie

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Slovenia, unde este Cod portocaliu de canicula, astfel ca exista riscul aparitiei unor incendii de vegetatie pe litoral si in regiune din zona submediteraneana. continuă pe Adevărul

Atentionari MAE: in Spania sunt prognozate temperaturi ridicate; in Croatia este Cod portocaliu de canicula

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Spania, unde sunt prognozate, incepand de joi, temperaturi ridicate, care vor depasi 35 de grade Celsius, in unele zone chiar 40 de grade Celsius.

Ministerul de Externe, avertisment pentru romanii care merg in Croatia: Cod portocaliu de canicula

Alerta de calatorie pentru romanii care se afla sau urmeaza sa calatoreasca in Croatia. Ministerul de Externe informeaza ca autoritatile locale au emis un cod portocaliu pentru temperaturi ridicate,.

Cod portocaliu pana vineri noapte pentru 25 de judete. Cod galben in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, o avertizare Cod portocaliu de furtuni, valabila pana vineri noapte in 25 de judete, respectiv doua avertizari Cod galben de instabilitate.

ALERTA METEO Cod portocaliu de vijelii in peste jumatate de tara. Cod galben de ploi torentiale si grindina in mai multe judete

Meteorologii anunta Cod portocaliu de vijelii in peste jumatate de tara, incepand de astazi de la ora 13 si pana maine 28 iunie, ora 01.

Cod galben si cod portocaliu, pana marti noapte, in peste un sfert din tara

ANM a emis un cod portocaliu de intensificari ale vantului, vijelii si cantitati de apa insemnate pentru cinci judete din sud-estul tarii si un cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata pentru alte aproximativ 15 judete, ambele avertizari fiind valabile marti pana la ora 23.

Vine URGIA! COD PORTOCALIU de vreme severa, pana marti seara

Meteorologii au emis o noua avertizare cod portocaliu de vreme severa. in intervalul 24 iunie, ora 10:30 25 iunie, ora 23, instabilitatea atmosferica va fi temporar accentuata, luni 24 iunie) in cea mai mar.

ALERTA METEO! Cod portocaliu de furtuni si grindina in aproape toata tara (VIDEO, FOTO)

Se intorc furtunile. Meteorologii au emis cod portocaliu de averse insemnate cantitativ pentru mai bine de jumatate de tara. Astfel, in interval 27 iunie, ora 13 28 iunie, ora 01 se vor semnala.

Cod portocaliu de ploi, vijelii si grindina pentru Capitala

Meteorologii au emis cod portocaliu de ploi pentru Capitala, valabil pana la ora 18:30. Se vor semna.

ALERTA METEO Cod portocaliu de furtuna, grindina si descarcari electrice in Capitala

Meteorologii au emis cod portocaliu de ploi pentru Capitala, valabil pana la ora 18:30. Se vor semnala intensificari ale vantului, vijelie, grindina si descarcari electrice.

Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii pentru Capitala, pana la ora 18.30

Meteorologii au emis cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii pentru Capitala, pana la ora 18. Se vor semnala intensificari ale vantului, grindina si descarcari electrice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )