Libnet.ro
UNICEF

21:45

Atentionare pentru turistii romani din Croatia, Serbia si Ungaria

România Liberă România Liberă,
Atentionare pentru turistii romani din Croatia, Serbia si Ungaria

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau se deplaseaza pe teritoriul Croatiei in 2831 ianuarie, al Serbiei, in intervalul 28-29 decembrie si al Ungariei 27 decembrie, cu privire la racirea puternica a temperaturilor, cod rosu de ninsori abundente si vant puternic. continuă pe România Liberă

MAE atentioneaza privind conditiile meteorologice din Croatia, Serbia si Ungaria

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau se deplaseaza pe teritoriul Croatiei in 2831 ianuarie, al Serbiei, in intervalul 28-29 decembrie si al Ungariei 27 decembrie, cu privire la racirea puternica a temperaturilor, cod rosu de ninsori abundente si vant puternic.

O casa din Croatia a fost decorata cu 1.500.000 de luminite

Un inginer pensionar, dintr-un orasel din Croatia, vrea sa asigure familiei o atmosfera memorabila de Craciun, astfel ca a decorat casa si proprietatile din jur cu un numar incredibil de luminite - 1. 000, rezultatul fiind cu adevarat impresionant .

Craciun indoliat pentru o familie de romani din Italia. Tanara de 19 ani a murit intr-un teribil accident de masina

Craciun in doliu pentru o familie de romani stabilita in Italia! O romanca de 19 ani a murit in urma unui carambol pe o autostrada. Masina in care se afla a scapat de sub control, a lovit alte doua masini,.

Turistii romani blocati in Malaezia au fost evacuati si se indreapta spre Kuala Lumpur

Ministerul de Externe informeaza ca, in cursul diminetii de joi, au avut loc operatiuni de evacuare a celor patru romani blocati alaturi de alti 120 de turisti straini in Parcul National Taman Negara din.

Turistii romani blocati intr-o statiune din Malaezia au fost salvati

Update: Potrivit unui comunicat MAE, cei patru romani au fost salvati si se afla in siguranta, intr-o scoalaStire initialaPeste 100 de turisti, printre care si 4 cetateni romani, sunt blocati intr-o.

Surpriza pentru turistii aflati la malul marii. Ce au gasit pe plaja: A fost un cadou neasteptat

Pe litoral, mii de oameni au iesit la plimbare pentru ca temperaturile au ajuns la 15 grade Celsius. Iar ca peisajul sa fie perfect, cateva zeci de lebede si-au facut aparitia pe plaja. A fost un cadou de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )