Libnet.ro
UNICEF

18:30

Un ateu la Vatican. De ce face Stephen Hawking parte din Academia Pontificala

B1 B1,
Un ateu la Vatican. De ce face Stephen Hawking parte din Academia Pontificala

Astrofizicianul Stephen Hawking, un ateu declarat, a vizitat saptamana aceasta Vaticanul, pentru a participa la intalnirea anuala a membrilor Academiei Pontificale de Stiinta, informeaza. continuă pe B1

Stephen Hawking: Automatizarea si inteligenta artificiala va decima job-urile clasei de mijloc

Inteligenta artificiala si automatizare continua a sistemelor va duce la decimarea locurilor de munca destinate clasei de mijloc, ducand la dezechilibru pe piata muncii, avertizeaza fizicianul englez, Stephen Hawking.

Stephen Hawking: Mancam prea mult si ne miscam prea putin

De data asta, Stephen Hawking nu a mai avertizat intreaga lume in legatura cu pericolul reprezentat de extraterestri si de roboti. Astrofizicianul a vorbit despre o alta mare problema a epocii moderne, in schimb: obezitatea. Video-ul de mai sus este o reclama pentru compania suedeza non-profit GEN-PEP, care promoveaza un stil de viata sanatos pentru [].

Nationalismul promovat tot mai mult de politicieni incepe sa aiba efecte: Numarul romanilor care considera ca este un lucru rau ca facem parte din Uniunea Europeana a crescut cu 9 procente

Discursul nationalist promovat de politicieni are efecte concrete asupra opiniei publice din Romania. Cel mai important dintre ele este cresterea euroscepticismului printre romani.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )