Libnet.ro
UNICEF

01:05

Negocieri intre PSD si PPDD pentru sustinerea lui Victor Ponta in turul doi al prezidentialelor

B1 B1,
Negocieri intre PSD si PPDD pentru sustinerea lui Victor Ponta in turul doi al prezidentialelor

PPDD poarta negocieri cu PSD pentru sustinerea lui Victor Ponta in turul doi al alegerilor prezidentiale. in acest sens, secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, a mers miercuri la sediul PSD pentru a discuta despre. continuă pe B1

Banca centrala a Rusiei renunta la interventiile pe piata valutara pentru sustinerea rublei

Banca centrala a Rusiei a anuntat miercuri ca renunta la interventiile nelimitate pe piata valutara pentru sustinerea rublei, accelerand procesul de liberalizare a cursului, in urma deprecierii puternice a monedei din ultima perioada, relateaza.

Dragnea ar discuta cu secretarul general al PPDD despre sustinerea lui Ponta in turul 2

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, s-a intalnit, azi, la sediul central al PSD, cu secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, despre sustinerea pe care formatiunea lui Dan Diaconescu ar putea sa o acorde candidatului PSD, Victor Ponta, in turul secund al prezidentialelor, potrivit surselor din presa.

UNPR a semnat un protocol cu PRM pentru sustinerea lui Victor Ponta in turul II al alegerilor prezidentiale

UNPR a incheiat, marti, un protocol de colaborare cu PRM referitor la sustinerea candidaturii lui Victor Ponta in turul doi al alegerilor prezidentiale, a anuntat Uniunea, printr-un comunicat, citat de.

UNPR a semnat un protocol cu PRM pentru sustinerea lui Victor Ponta in turul II al alegerilor prezidentiale (VIDEO)

UNPR a incheiat, marti, un protocol de colaborare cu PRM referitor la sustinerea candidaturii lui Victor Ponta in turul doi al alegerilor prezidentiale, a anuntat Uniunea, printr-un comunicat, citat de.

UNPR colaboreaza cu PRM pentru sustinerea lui Ponta in turul II

UNPR a incheiat astazi un protocol de colaborare cu PRM privind sustinerea candidaturii lui Victor Ponta in turul al II-lea al alegerilor prezidentiale, anunta Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei, pe site-ul propriu.

Elena Udrea, sub scorul partidului in exitpoll-uri: Multumesc domnului presedinte Traian Basescu pentru suport si domnului Emil Boc pentru sustinerea dansului. Basescu si Boc au fost marii absenti de la PMP, duminica seara

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, a obtinut scoruri intre 5 si 6% potrivit principalelor 4 exitpoll-uri facute publice, sub scorul partidului de la alegerile europene. Le multumesc sustinatorilor, ii multumesc domnului presedinte Traian Basescu pentru suport, domnului Emil Boc pentru sustinerea dansului, a spus Udrea, dupa aflarea rezultatelor sondajelor, dupa inchiderea urnelor, neavandu-i alaturi in seara presedintilor nici pe actualul sef al statului, nici pe primarul Clujului.

Numaratoarea paralela a PSD, fara voturile din diaspora: Victor Ponta- 40,51%, Klaus Iohannis - 29,52%

Social democratii asteapta voturile din diaspora pentru a finaliza numaratoarea. in tara, au adunat toate datele. Ultima centralizare a PSD il pozitioneaza pe Victor Ponta invingator in primul tur al.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )