Libnet.ro
UNICEF

11:45

ATP Miami: Novak Djokovic a castigat pentru a patra oara turneul american (l-a invins pe Rafael Nadal)

Hotnews Hotnews,
 ATP Miami: Novak Djokovic a castigat pentru a patra oara turneul american (l-a invins pe Rafael Nadal)

Novak Djokovic a castigat pentru a patra oara in cariera turneul ATP de la Miami, dupa ce l-a invins categoric scor 6-3 6-3), pe Rafael Nadal. Sarbul favorit doi) a dictat ritmul finalei, a jucat inteligent si nu a avut prea mari emotii in fata liderului mondial. continuă pe Hotnews

ATP Miami: Novak Djokovic, in finala dupa abandonul lui Kei Nishikori

Novak Djokovic cap de serie numarul doi) s-a calificat, vineri, in finala turneului ATP de la Miami, sarbul ajungand in ultimul act al competitiei fara sa joace: Kei Nishikori s-a retras din cauza unei accidentari.

WTA Miami: Serena Williams a castigat pentru a saptea oara turneul

Jucatoarea americana Serena Williams, numarul 1 mondial, a castigat, sambata, pentru a saptea oara in cariera turneul WTA de la Miami.

ATP Miami: Rafael Nadal si Novak Djokovic se vor intalni in marea finala

Rafael Nadal si Novak Djokovic se vor duela in finala turnelui Masters de la Miami, ultimul act urmand sa-i aduca fata in fata pe primul si pe al doilea favorit. Interesant este faptul ca atat Nole cat si Rafa nu au evoluat in semifinale, acestia beneficiind de abandonul adversarilor: Kei Nishikori, respectiv Tomas Berdych.

Novak Djokovic ajunge in finala la Miami

Novak Djokovic s-a calificat vineri seara in finala turneului de la Miami, beneficiind de un abandon al japonezuluiKei Nishikori.

Serena Williams a castigat pentru a saptea oara turneul de la Miami.

Jucatoarea americana Serena Williams, numarul 1 mondial, a castigat, sambata, pentru a saptea oara in cariera turneul WTA de la Miami, informeaza AFP. Williams a invins-o in finala, cu scorul de 7-5, 6-1, pe sportiva chineza Na Li, locul 2 WTA. Acesta este al 59-lea titlu WTA pentru americanca in varsta de 32 de ani.

VIDEO Romania, inclusa pentru prima oara in raportul de transparenta al Google care indica numarul de cereri de date venite de la guvernele din toata lumea

Google a primit de la agentiile guvernamentale romanesti si de la instante 16 cereri de informatii legate de incalcarile unor reglementari sau de activitati infractionale, tara noastra fiind inclusa pentru prima oara in raportul de transparenta care a ajuns la a noua editie. Guvernul SUA a trimis la Google peste 10. 000 de solicitari despre diversi useri, iar din Franta, Germania si India au venit peste 2. 500 de cereri. Intra in articol pentru a vedea o animatie despre cum raspunde Google unei cereri de date.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )