Libnet.ro
UNICEF

01:05

AUDIO Iulia Timosenko indeamna ucrainenii la razboi cu Rusia in cadrul unei conversatii interceptate

Adevărul Adevărul,
AUDIO Iulia Timosenko indeamna ucrainenii la razboi cu Rusia in cadrul unei conversatii interceptate

Fostul premier ucrainean, Iulia Timosenko, ar fi declarat in cadrul unei convorbiri telefonice cu fostul ministru adjunct ucrainean al Apararii si Securitatii Nationale, Nestor Sufrici, ca ea este gata sa ia o mitraliera si sa lupte impotriva rusilor, la fel cum ar trebui sa faca si ceilalti ucraineni, relateaza site-ul Russia Today. continuă pe Adevărul

Iulia Timosenko: Putin este inamicul numarul unu al Ucrainei.

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a declarat ca Vladimir Putin a pierdut Ucraina pentru totdeauna, dupa alipirea Crimeei la Rusia, avertizand de asemenea in privinta unei dorinte a presedintelui rus de a continua ofensiva in Ucraina continentala, relateaza Mediafax. Putin a pierdut Ucraina pentru totdeauna dupa ce ne-a declarat razboi, a spus Timosenko, in cadrul unui talk-show politic transmis de televiziunea publica ucraineana. Putin este inamicul numarul unu al Ucrainei, ne-a .

Iulia Timosenko: Putin a pierdut Ucraina pentru totdeauna

Vladimir Putin a pierdut Ucraina pentru totdeauna, dupa alipirea Crimeei la Rusia, a declarat fostul premier ucrainean Iulia Timosenko, avertizand de asemenea in privinta unei dorinte a presedintelui rus de a continua ofensiva in Ucraina.

Iulia Timosenko: Vladimir Putin a pierdut Ucraina pentru totdeauna

Fostul premier ucrainean, Iulia Timosenko, a declarat vineri ca Vladimir Putin a pierdut Ucraina pentru totdeauna, dupa alipirea Crimeei la Rusia, avertitizand, de asemenea, ca presedintele rus ar dori sa continue ofensiva in Ucraina, informeaza AFP.

Iulia Timosenko: Ucraina va recapata Crimeea, iar invazia peninsulei grabeste sfarsitul regimului lui Putin

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko si-a exprimat increderea ca Ucraina va recapata Crimeea, subliniind ca cel mai important obiectiv al guvernului de la Kiev in momentul de fata este sa-l impiedice pe presedintele rus Vladimir Putin sa avanseze campania sa de extindere a granitelor Federatiei Ruse in detrimentul Ucrainei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )