Libnet.ro
UNICEF

06:00

Augustin Lazar, avizat favorabil de CSM pentru functia de procuror general

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Augustin Lazar, avizat favorabil de CSM pentru functia de procuror general

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a avizat favorabil, joi, cu unanimitate de voturi, propunerea ministrului Justitiei, Raluca Pruna, de numire a lui Augustin Lazar in functia de procuror general al Romaniei, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Augustin Lazar, avizat favorabil de CSM pentru functia de procuror general

ACTUALIZARE 15:00 Augustin Lazar: Integritatea si combaterea coruptiei, principii directoare in Ministerul Public Procurorul Augustin Lazar, propus pentru functia de sef al Ministerului Public, a declarat joi ca avizul favorabil pe care i l-a dat CSM inseamna ca ideile pe care le are pentru reformarea institutiei au fost apreciate ca fiind pozitive si a dat asigurari ca integritatea si combaterea coruptiei vor fi principii directoare in PiCCJ.

Augustin Lazar, avizat pozitiv de CSM pentru functia de Procuror General: imi doresc reformarea radicala a Ministerului Public. O institutie care sa fie altfel decat a fost pana acum, cu o fata europeana

UPDATE 12:26: Augustin Lazar a fost avizat pozitiv de catre sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, cu unaminitate de voturi, potrivit B1 TV. Avizul va fi transmis la ministerul Justitiei, ca.

UPDATE. Augustin Lazar a fost avizat favorabil de CSM pentru functia de procuror general

Augustin Lazar va sustine joi, la Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM), interviul pentru avizarea numirii in functia de procuror general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )