Libnet.ro
UNICEF

19:45

AUGUSTIN LAZAR: Dosarul Revolutiei - trimis in instanta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AUGUSTIN LAZAR: Dosarul Revolutiei - trimis in instanta

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat, astazi, ca Sectia parchetelor militare a inaintat instantei rechizitoriul in Dosarul Revolutiei. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Procurorul general Augustin Lazar: Dosarul Revolutiei a fost finalizat

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, luni, ca rechizitoriul Dosarului Revolutiei a fost finalizat. Acesta sustine ca rechizitoriul, care are 12 volume, a fost inaintat instantei de judecata.

PSD, atac la Augustin Lazar cu Dosarul Revolutiei

Este revoltator ca Dosarul Revolutiei sa fie trimis in instanta de un fost agent al politiei politice comuniste! Este intolerabil ca cel care a tinut in chinuri disidentii anticomunisti sa se erijeze acum.

Gelu Voican Vioculescu, dupa ce Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata: Sunt sugrumat de indignare

Gelu Voican Vioculescu, fost viceprim-ministru al Guvernului Romaniei, s-a declarat sugrumat de indignare pentru faptul ca Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata. Suntem 45 de inculpati.

Gelu Voican Voiculescu, dupa ce Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata: Sunt sugrumat de indignare

Gelu Voican Vioculescu, fost viceprim-ministru al Guvernului Romaniei, s-a declarat sugrumat de indignare pentru faptul ca Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata. Suntem 45 de inculpati.

Petre Roman, atac la Augustin Lazar: in momentul Revolutiei nu era decat un servitor al regimului

Fostul premier Petre Roman sustine ca este un gest istoric trimiterea in judecata a Dosarului Revolutiei, dar i se pare inacceptabil ca Augustin Lazar sa faca acest anunt. Petre Roman considera ca nu se poate ca un om care in regimul comunist a chinuit oameni sa anunte acum ca vrea dreptate.

Dupa aproape 30 de ani, in dosarul Revolutiei au mai ramas doar trei inculpati - Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu si Iosif Rus

In dosarul Revolutiei, trimis instantei dupa aproape 30 de ani, timp in care a fost inchis si redeschis de mai multe ori, au fost trimisi in judecata pentru infractiuni contra umanitatii doar trei inculpati - fostul presedinte Ion Iliescu, fostul viceprim-ministru Gelu Voican Voiculescu si fostul sef al Aviatiei Militare Iosif Rus.

Klaus Iohannis saluta finalizarea investigatiilor in Dosarul Revolutiei si trimiterea cauzei spre judecare: Crimele de la Revolutie nu pot ramane nepedepsite!

Presedintele Klaus Iohannis saluta trimiterea in judecata a Dosarului Revolutiei, precizand ca acesta este un un pas extrem de important, dupa o lunga perioada de timp, in stabilirea adevarului cu privire.

Petre Roman: Sunt profund indignat ca anuntul privind dosarul Revolutiei a fost facut de Augustin Lazar

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat, luni, ca Sectia militara din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a trimis in instanta dosarul Revolutiei. El a precizat ca.

Procurorul general, Augustin Lazar, a anuntat luni ca Parchetul Militar a trimis in judecata dosarul Revolutiei din 1989

Intr-o declaratie de presa la sediul Ministerului Public, Lazar a spus ca dosarul Revolutiei a fost una dintre cauzele asumate in proiectul sau managerial cu care a castigat concursul pentru numirea in functie, conform G4Media.

Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata. Augustin Lazar: Responsabilitatea pentru victime nu este una institutionala, ci una directa, individuala (VIDEO)

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat luni ca dosarul Revolutiei din 1989 a fost trimis in judecata de procurorii de la Parchetul Militar. Este un moment deosebit pentru justitia militara si.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )