Libnet.ro
UNICEF

01:05

Augustin Lazar, precizari in cazul disidentului anticomunist: Mi s-au atribuit fapte pe care nu le-am facut / Speculatii manipulate intr-o maniera jenanta/ Nu ar fi in interesul societatii sa demisionez

Hotnews Hotnews,
 Augustin Lazar, precizari in cazul disidentului anticomunist: Mi s-au atribuit fapte pe care nu le-am facut / Speculatii manipulate intr-o maniera jenanta/ Nu ar fi in interesul societatii sa demisionez

La o saptamana de la declansarea scandalului in care a fost acuzat ca a refuzat de doua ori eliberarea unui disident anticomunist, Augustin Lazar a sustinut o declaratie de presa, spunand ca mai multe institutii de presa i-au atribuit fapte pe care nu le-a facut si i-au pus etichete pentru a-l decredibiliza. Nu sunt ofiter, subofiter, agent sau colaborator al vreunui serviciu de informatii, a afirmat Lazar. El a mai sustinut ca aceste atacuri la adresa sa sunt determinate de depunerea candidaturii pentru al doilea mandat de procuror general. Legat de o posibila demisie sau retragere a candidaturii pentru un nou mandat, procurorul general a sustinut ca nu ar fi in interesul societatii. continuă pe Hotnews

Augustin Lazar sustine o declaratie de presa la ora 11.00 / Este prima iesire publica a procurorului general dupa acuzatiile ca in perioada comunista ar fi refuzat eliberarea disidentului Iulius Filip

Procurorul general Augustin Lazar va sustine, luni, de la ora 11. 00, o declaratie de presa, a anuntat Ministerul Public. Este prima iesire publica a lui Lazar dupa acuzatiile potrivit carora ar fi facut parte dintr-o comisie care la mijlocul anilor '80 a refuzat eliberarea disidentului anticomunist Iulius Filip.

LIVETEXT Augustin Lazar sustine o declaratie de presa la ora 11.00 / Este prima iesire publica a procurorului general dupa acuzatiile ca in perioada comunista ar fi refuzat eliberarea disidentului Iulius Filip

Procurorul general Augustin Lazar va sustine, luni, de la ora 11. 00, o declaratie de presa, a anuntat Ministerul Public. Este prima iesire publica a lui Lazar dupa acuzatiile potrivit carora ar fi facut parte dintr-o comisie care la mijlocul anilor '80 a refuzat eliberarea disidentului anticomunist Iulius Filip.

SONDAJ Ar trebui sa demisioneze Augustin Lazar?

Augustin Lazar a spus, marti, ca in cazul disidentului inchis la Aiud i s-au atribuit fapte pe care nu le-a facut si ca a fost tinta unor actiuni de decredibilizare, in conditiile depunerii candidaturii pentru un al doilea mandat de procuror general. Sondaj HotNews. ro: Ar trebui sa demisioneze Augustin Lazar?.

100 de minute. Colegul de celula al lui Iulius Filip, confesiune uluitoare despre Augustin Lazar

Alessandra Stoicescu a prezentat, marti, la 100 de minute o marturie uluitoare a unui fost coleg de celula a disidentului anticomunist Iulius Filip. Florea Vlasceanu a fost condamnat la 7 ani de inchisoare.

Augustin Lazar face declaratii de presa la ora 14.00. Sunt asteptate clarificari in scandalul in care este acuzat ca a refuzat eliberarea unui disident anticomunist

Procurorul general Augustin Lazar face declaratii de presa astazi, la ora 14. 00, fiind asteptat sa aduca lamuriri in scandalul in care este acuzat ca a refuzat eliberarea unui disident anticomunist in anii '80. Lazar a avut luni prima aparitie publica de la declansarea acestui scandal, insa nu a facut nicio referire la acuzatiile care i se aduc, el anuntand ca a fost trimis in instanta dosarul Revolutiei.

Augustin Lazar raspunde acuzatiilor in cazul Aiud: Nu am instrumentat dosare penale vizand fapte impotriva regimului comunist. Atacurile la adresa mea, determinate de candidatura pentru un nou mandat de procuror general (VIDEO)

Augustin Lazar a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu a fost ofiter, subofiter, agent sau colaborator al fostei Securitati sau al vreunui serviciu de informatii. Procurorul general.

AUGUSTIN LAZAR: Nu am instrumentat dosare penale vizand fapte impotriva regimului comunist

Procurorul general Augustin Lazar a declarat ieri ca Institutii de presa i-au pus etichete de natura sa il decredibilizeze si a precizat ca nu este ofiter, subofter, colaborator al fostei Securitati sau al oricarui alt serviciu de informatii.

Augustin Lazar, explicatii despre scandalul detinutului politic: cum se apara procurorul-general

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a dat, marti, explicatii despre trecutul sau profesional. El a raspuns acuzatiilor legate de faptul ca ar fi respins cererile de eliberare conditionata ale detinutului politic. Procurorul general al Romaniei sustine ca nimic din ce s-a spus in spatiul public nu este adevarat si ca si-a facut doar datoria.

Augustin Lazar, declaratie de presa. Procurorul general, asteptat sa vorbeasca despre trecutul sau ca procuror in era comunista

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, va sustine declaratii de presa, de la ora 14. Augustin Lazar este asteptat sa aduca lamuriri in scandalul legat de trecutul sau ca procuror in perioada.

AUGUSTIN LAZAR: Dosarul Revolutiei - trimis in instanta

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat, astazi, ca Sectia parchetelor militare a inaintat instantei rechizitoriul in Dosarul Revolutiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )