Libnet.ro
UNICEF

10:00

Augustin Lazar reactioneaza dupa ce reprezentanta Parchetului General a fost data afara de la dezbaterea privind OUG 14: Nu poate fi calificat acest gest in statul de drept!

B1 B1,
Augustin Lazar reactioneaza dupa ce reprezentanta Parchetului General a fost data afara de la dezbaterea privind OUG 14: Nu poate fi calificat acest gest in statul de drept!

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a criticat atitudinea senatorului PSD Serban Nicolae, seful Comisiei juridice, fata de procuroarea Irina Kuglay, dinsedintain care se. continuă pe B1

Augustin Lazar despre faptul ca reprezentanta Parchetului General nu a fost lasata la dezbaterea OUG 14: Nu poate fi calificat acest gest

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a criticat luni pozitia senatorului Serban Nicolae, presedinte al Comisiei juridice, privind prezenta procurorului Irina Kuglay la sedinta in care se dezbatea OUG nr.

Serban Nicolae ofera lectii de politete dupa ce a dat-o afara pe reprezentanta Parchetului General: S-a autoinvitat, o impolitete foarte grava! Azi am facut o dezbatere pe fond. Ca trebuie sa va dau explicatii voua mi se pare...

Sedinta Comisiei juridice din Senat in care se discutat despre OUG 14 s-a lasat cu scandal dupa ce presedintele Comisiei, Serban Nicolae, a dat-o afara pe reprezentanta Parchetului General. Nicolae a.

Reactia procurorului general, dupa ce senatorul Serban Nicolae a dat-o afara pe reprezentanta Parchetului General din sedinta in care se dezbatea OUG 14: Nu poate fi calificat acest gest in statul de drept!

Procurorul general al Romaniei a reactionat, luni, dupa ce presedintele Comisiei juridice din Senat, Serban Nicolae, i-a spus reprezentantei Parchetului General, procurorul Irina Kuglay, sa paraseasca sala de sedinta. Astfel Augustin Lazar a spus ca acest gest nu poate fi calificat in statul de drept.

VIDEO Scandal la Comisia Juridica din Senat. Serban Nicolae a dat-o afara pe reprezentanta Parchetului General: Eu sunt cel care fac invitatiile, m-am consultat cu mine

Presedintele Comisiei Juridice din Senat Serban Nicolae a dat-o afara pe reprezentata Parchetului General cand aceasta a luat cuvantul la dezbateri la invitatia senatoarei Alina Gorghiu. Nicolae a acuzat-o pe aceasta ca a venit neinvitata la comisie si a rugat-o sa paraseasca sala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )