Libnet.ro
UNICEF

23:30

Aurul si argintul, in cel mai important declin din ultimele trei luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aurul si argintul, in cel mai important declin din ultimele trei luni

Cotatiile futures ale aurului si argintului au inergistrat, pe piata SUA, in intervalul 9-13 septembrie, cel mai mare declin saptamanal din iunie pana in prezent, pe fondul speculatiilor potrivit carora Federal Reserve Fed - banca centrala americana) va decide, zilele viitoare, reducerea stimulentelor fiscale. continuă pe Ziarul Bursa

Pretul aurului, in cel mai important declin din ultimele noua saptamani

Cotatia futures a aurului a inregistrat ieri, pe piata americana, cel mai important declin din ultimele noua saptamani, dupa ce Statele Unite au anuntat scaderea numarului solicitarilor de ajutor de somaj pana la cel mai redus nivel din aprilie 2006, saptamana trecuta.

Leul se depreciaza puternic in raport cu principalele valute. Euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni

Leul se depreciaza puternic in raport cu moneda europeana si cu dolarul. Euro a castigat din nou teren, iar BNR a anuntat un curs de referinta de 4 lei si 48 de bani. Moneda Europeana a atins astfel un nou.

Alerta in Italia. Cel mai mic ponei din lume a disparut fara urma

Italienii sunt in alerta dupa rapirea celui mai mic calut din lume. Charly, un ponei de numai 63 de centimetri, a disparut fara urma inainte de a fi prezentat la o expozitie internationala de cai, in.

A murit CEL MAI BATRAN om din lume

Cartea recordurilor Guinness World Records a anuntat ca fostul muzician si miner certificat ca fiind cel mai batran om din lume a murit. Salustiano Sanchez-Blazquez avea 112 ani, informeaza Associated Press,.

E gelatinos si are fata de mosneag cu nas mare si moale. Cum arata cel mai urat animal din lume

Societatea pentru Salvarea Animalelor Urate a desemnat castigatorii. Un peste gelatinos din Oceanul Pacific care seamana cu chipul unei persoane in varsta, cu trasaturile deformate, a fost ales cel mai urat.

Cel mai BATRAN om din lume ar avea 160 de ani.

Un fost fermier din Etiopia, Dhaqabo Ebba, afirma ca are varsta de 160 de ani si ca isi aminteste de invazia armatei italiene in tara sa, in 1895, potrivit Daily Mail, informeaza Mediafax. Daca afirmatiile sale sunt adevarate, asta ar insemna ca el este cel mai batran om din lume. Totusi, etiopianul nu detine un certificat de nastere sau alte documente care sa confirme varsta. In perioada cand Italia a invadat Etiopia, eu aveam doua sotii, iar fiul meu era suficient de mare pentru a duce .

UniRomSider: Intensitatea sprijinului acordat energiei verzi in tara noastra, cel mai inalt nivel din UE

UniRomSider Uniunea producatorilor de otel din Romania) sustine ca marea industrie din tara noastra nu va putea supravietui fara o serie de politici coerente, similare cu cele existente deja la nivelul Uniunii Europene.

Cel mai tare meci de box Floyd Mayweather vs. Canelo Alvarez in direct la GSPTv si ANTENA 1

Cel mai puternic boxer din lume, Floyd Mayweather, il va intalni pe Canelo Alvarez, mexicanul care a luat pe sus lumea boxului, pe 15 septembrie in direct, de la ora 4 dimineata, la GSPTV si de la.

HARTA INTERACTIVA Orasele cu cel mai mare numar de caini fara stapan din Romania si topul oraselor fara maidanezi

Bucuresti, Constanta si Galati sunt orasele cu cel mai mare numar din caini fara stapan din toata tara. In jur de 100. 000 de maidanezi traiesc pe strazile celor trei orase, iar mii de persoane au fost muscate de caini numai anul acesta. La polul opus se situeaza Targu Mures, Vaslui si Zalau, potrivit presei locale. Vezi in articol numarul de maidanezi pe fiecare oras resedinta de judet, o fotografie a situatiei din tara inainte ca legea care permite eutanasierea maidanezilor sa fie promulgata de presedinte.

Mormantul uneia dintre cele mai influente femei din istoria Chinei, descoperit de arheologi

Arheologii chinezi au descoperit mormantul lui Shangguan Waner, care a trait in secolul al VII-lea e. n. si care este considerata una dintre cele mai puternice femei din istoria clasica a Chinei, a anuntat, joi,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2395 seconds )