Libnet.ro
UNICEF

20:45

HARTA INTERACTIVA Orasele cu cel mai mare numar de caini fara stapan din Romania si topul oraselor fara maidanezi

Hotnews Hotnews,
 HARTA INTERACTIVA Orasele cu cel mai mare numar de caini fara stapan din Romania si topul oraselor fara maidanezi

Bucuresti, Constanta si Galati sunt orasele cu cel mai mare numar din caini fara stapan din toata tara. In jur de 100. 000 de maidanezi traiesc pe strazile celor trei orase, iar mii de persoane au fost muscate de caini numai anul acesta. La polul opus se situeaza Targu Mures, Vaslui si Zalau, potrivit presei locale. Vezi in articol numarul de maidanezi pe fiecare oras resedinta de judet, o fotografie a situatiei din tara inainte ca legea care permite eutanasierea maidanezilor sa fie promulgata de presedinte. continuă pe Hotnews

VIDEO Ce nu s-a vazut la TV la cel mai mare protest indreptat impotriva proiectului de la Rosia Montana din ultimele zile

Peste 8. 000 de persoane au protestat, duminica, in mars pe strazile din Capitala si apoi au ocupat zona rondului din Piata Universitatii, manifestand astfel impotriva guvernului si proiectului de la Rosia Montana, proiect ce a primit unda verde de la Executiv. Protestul de duminica a fost cel mai mare din seria manifestatiilor impotriva proiectului de la Rosia Montana si a marcat a opta zi consecutiva in care mii de bucuresteni au iesit in strada. Protestul din Capitala nu a fost singular, ci a fost insotit de proteste de amploare si in multe din orasele tarii. Vezi in articol un videoreportaj marca HotNews. ro cu imagini de la cel mai mare protest indreptat impotriva proiectului de la Rosia Montana.

Barroso: Cel mai mare risc cu care se confrunta UE este cel politic

Cel mai mare risc cu care se confrunta Uniunea Europeana in contextul redresarii economice este cel politic, a afirmat, miercuri, presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, in cadrul discursului sau anual privind Starea Uniunii, sustinut in plenul Parlamentului European de la Strasbourg, conform surselor de presa.

DESCOPERIRE: Care este cel mai MARE vulcan de pe Pamant.

Cel mai mare vulcan de pe Pamant este subacvatic si se situeaza la 1. 600 kilometri est de coastele Japoniei, in Oceanul Pacific, transmite Digi 24. Denumit Tamu Massif, vulcanul are o suprafata de 310. 000 kilometri patrati, cat Insulele britanice, si este de 60 de ori mai mare decat Mauna Loa din Hawaii, care detinea pana acum recordul mondial, sustin geologii americani. Tamu Massif este doar cu 25% mai mic decat Olympus Mons de pe Marte, cel mai mare vulcan din sistemul nostru solar. Acesta .

Cel mai mare vulcan din lume a fost descoperit sub Oceanul Pacific: Are o suprafata de 310.000 kilometri patrati

Cel mai mare vulcan din lume a fost descoperit sub Oceanul Pacific. Masivul Tamu poate fi comparat ca dimensiune cu Olympus Mons de pe Marte, cel mai mare din Sistemul Solar, relateaza BBC News. Vulcanul se afla.

DreamHack 2013 - cel mai mare turneu de jocuri pe calculator organizat vreodata in Romania se desfasoara in weekend la Bucuresti

In perioada 14-15 septembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, va avea loc turneul DreamHack 2013. Evenimentul este cel de-al patrulea dintr-o serie de cinci organizate in acest an in diferite orase europene. DreamHack, originar din Suedia, este cel mai mare festival digital din lume, incluzand competitii de jocuri pe computer StarCraft 2, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive si Dota 2), manifestari de arta digitala si concerte live. In editia din acest an, ca premiera, participantii se vor lupta si in competitii pe console si telefoane mobile.

DreamHack, cel mai mare festival digital din lume, se tine si in Bucuresti.

Cel mai mare festival digital din lume, DreamHack, este, din nou, in Romania. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti, in perioada 14-15 septembrie, si va cuprinde competitii de jocuri pe computer, manifestari de arta digitala si concerte live, potrivit comunicatului de presa remis redactiei. In cadrul Dreamhack Bucuresti 2013 vor exista turnee de StarCraft 2, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive si Dota 2, iar premiile oferite vor consta in console si .

Se deschide cel mai mare targ de mobila: BIFE-SIM 2013.

Lumea fabuloasa a mobilierului de calitate se va deschide romanilor in aceasta toamna, intre 17 si 21 septembrie, la Romexpo. Peste 300 de producatori, importatori si distribuitori de mobila din Romania si din strainatate vor expune spre cumparare in total mii de modele realizate in stiluri dintre cele mai diverse. Timp de cinci zile, BIFE-SIM 2013 va spune povestea mobilei, incepand de la forma bruta a materialului, proces tehnologic si pana la forma sa finita, gata sa iasa din fabrica. In .

Business report: Pretul petrolului a explodat! A incheiat saptamana la maximul ultimilor doi ani; Amenzi de sute de mii de euro, in loc de retele de apa pe banii UE; Cel mai mare paradis fiscal din Uniunea Europeana

Sanatatea romaneasca 65506; evaluare prin comparatie: eficienta medie cu bani putini. Trecerea de la consumul social la investitia sociala. Mai multe spitale judetene au ajuns deja la fundul sacului. Nuclearelectrica - Astazi incepe oferta publica pentru vanzarea a 10% din actiuni. Nuclearelectrica este principalul beneficiar al liberalizarii pietei de energie din tara noastra, a declarat, vineri, Daniela Lulache, directorul general al companiei.

FOTO Targul National de Turism Rural de la Albac, cel mai mare eveniment de acest gen din tara

In comuna Albac din Muntii Apuseni a avut loc in 7 8 septembrie 2013 cea de-a IX-a editie a Targului National de Turism Rural de la Albac. Aproximarile organizatorilor confirma prezenta a cel putin 2000 de vizitatori pentru cele doua zile de manifestari, dedicate acestui mare eveniment al turismului judetean si national.

FOTO Cel mai mare colectionar de cravate din Romania. Un avocat timisorean are peste 5.000 de piese de accesoriu

Timisoreanul Toma Ernst colectioneaza cravate de mai bine de 40 de ani. Acesta ar fi dorit sa anunte Guinness World Recors, insa a aflat ca americanul Derry Ogden a avut 16. 000 de cravate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )