Libnet.ro
UNICEF

09:30

Aurul din fecalele umane valoreaza milioane de dolari

România Liberă România Liberă,
Aurul din fecalele umane valoreaza milioane de dolari

Un grup de cercetatori americani cauta metode de a extrage aurul si alte metale pretioase din fecalele umane, dupa ce a identificat cantitati importante din aceste metale in reziduurile din statiile de epurare din Statele Unite ale Americii, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Fecalele umane contin aur de milioane de dolari. La ce lucreaza acum oamenii de stiinta

Goana dupa aur nu s-a terminat. Cercetatorii americani cauta o metoda de a extrage metalul pretios din fecale umane. Asta pentru ca in excrementele omului se gasesc cantitati mici de aur, argint si alte metale.

Turcia ofera Ucrainei un imprumut de 50 milioane dolari

Presedintele turc Recep Tayyip Erdo and 287;an, a anuntat, ieri, la Kiev, ca tara sa ofera un imprumut de 50 milioane dolari Ucrainei, cerand ca drepturile tatarilor din Crimeea sa fie protejate, transmite Reuters.

Rusia pregateste un plan de 400 milioane dolari pentru salvarea pietei auto

Autoritatile de la Moscova au anuntat un plan de 25 miliarde ruble 423 milioane dolari) prin care vor sa ajute piata auto aflata in cadere libera din cauza scaderii puterii de cumparare. Piata rusa a scazut cu 32% in primele doua luni ale anuiui si ar putea sa scada cu 50% daca nu va primi ajutor, spune ministrul rus al industriei, citat de AFP.

Enel Green Power investeste 130 milioane dolari intr-un nou parc eolian in SUA

Enel Green Power, prin intermediul filialei sale Enel Green Power North America, Inc, va investi aproximativ 130 milioane de dolari in constructia unui nou parc eolian in Oklahoma, Statele Unite ale Americii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )