Libnet.ro
UNICEF

06:00

Australian Open 2017: Simona Halep deschide turneul! Cand are loc meciul cu Shelby Rogers

Adevărul Adevărul,
Australian Open 2017: Simona Halep deschide turneul! Cand are loc meciul cu Shelby Rogers

Oraganizatorii de la Australian Open au dat publicitatii programul primei zile de meciuri, iar Simona Halep si Shelby Rogers vor juca in prima partida de pe arena Rod Laver. continuă pe Adevărul

VIDEO Australian Open 2017: Simona Halep si-a facut incalzirea alaturi de Kerber si de Muguruza

Simona Halep a participat la o actiune Adidas alaturi de colegele ei din circuit reprezentate de concernul german.

Australian Open 2017: avem a sasea jucatoare pe tabloul de simplu!

Ana Bogdan este cea de-a sasea tenismena care va reprezenta Romania la Australian Open 2017. Ea a trecut de trei tururi de calificari.

Australian Open 2017: Cine e Shelby Rogers, prima adversara a Simonei Halep, si cand va avea loc meciul

Simona Halep o va intalni in primul tur de la Australian Open pe americanca Shelby Rogers. in singura confruntare directa, Simona n-a avut probleme cu Rogers.

Australian Open 2017: traseu usor pentru Simona Halep in primele meciuri, pericolul apare din turul al treilea

Simona Halep va juca in primul tur de la Australian Open cu Shelby Rogers, din SUA, locul 57 WTA. Simona conduce cu 1-0 la meciuri directe.

Primele romance isi incep aventura in Australian Open 2017: cu cine vor juca si cand vor intra in turul I al calificarilor

Pe langa Halep 4 WTA), Begu 30 WTA), Niculescu 40 WTA), Carstea 78 WTA) si Tig 106 WTA), alte doua romance ataca si ele tabloul principal in primul turneu de Mare Slem al anului.

PREZENTARE Australian Open - Revenirea titanilor Federer si Nadal - Plus Simona Halep: Fara un obiectiv anume, dar cu sperante de autodepasire

Premii record, logo schimbat, Roger Federer si Rafael Nadal la start. Asa ne intampina Australian Open, editia din 2017. Se mai adauga un nou lider mondial la start Andy Murray) si un Novak Djokovic care are sanse mari sa devina jucatorul cu cele mai multe titluri din istorie la Grand Slam-ul de la Melbourne 7). Nici tabloul feminin de simplu nu se lasa mai prejos: Angelique Kerber incepe competitia in calitate de cap de serie numarul unu, Serena Williams are inca o sansa sa o depaseasca pe Steffi Graf, iar Simona Halep ne spune ca nu si-a stabilit un obiectiv anume pentru primul Grand Slam al anului, dar ca spera sa se autodepaseasca. Intra in material pentru a vedea o ampla prezentare a turneului de la Australian Open.

Simona Halep va juca luni in primul tur la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 4 WTA, va juca in noaptea de duminica spre luni, de la ora 02. 00, in runda inaugurala la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Australian Open: Simona Halep vs Selby Rogers, printre cele zece meciuri din turul intai care nu trebuie ratate - Le Figaro

Meciul Simonei Halep 4 WTA) cu americanca Shelby Rogers WTA 57) se afla printre cele zece care nu trebuie ratate in primul tur la Australian Open, scrie, vineri, cotidianul Le Figaro.

Un expert american e convins: Simona Halep va castiga Australian Open!

Simona Halep n-a castigat niciun Grand Slem, dar se numara in continuare printre jucatoarele apreciate in tenisul mondial.

Australian Open: Organizatorii au anuntat programul primei zile/ Halep, Begu, Tig si Cirstea vor evolua luni

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul primei zile de la competitia din Melbourne. Simona Halep, Irina-Camelia Begu, Patricia Maria Tig si Sorana Cirstea vor evolua luni, in runda inaugurala a primului turneu de Grand Slam al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )