Libnet.ro
UNICEF

01:05

PREZENTARE Australian Open - Revenirea titanilor Federer si Nadal - Plus Simona Halep: Fara un obiectiv anume, dar cu sperante de autodepasire

Hotnews Hotnews,
 PREZENTARE Australian Open - Revenirea titanilor Federer si Nadal - Plus Simona Halep: Fara un obiectiv anume, dar cu sperante de autodepasire

Premii record, logo schimbat, Roger Federer si Rafael Nadal la start. Asa ne intampina Australian Open, editia din 2017. Se mai adauga un nou lider mondial la start Andy Murray) si un Novak Djokovic care are sanse mari sa devina jucatorul cu cele mai multe titluri din istorie la Grand Slam-ul de la Melbourne 7). Nici tabloul feminin de simplu nu se lasa mai prejos: Angelique Kerber incepe competitia in calitate de cap de serie numarul unu, Serena Williams are inca o sansa sa o depaseasca pe Steffi Graf, iar Simona Halep ne spune ca nu si-a stabilit un obiectiv anume pentru primul Grand Slam al anului, dar ca spera sa se autodepaseasca. Intra in material pentru a vedea o ampla prezentare a turneului de la Australian Open. continuă pe Hotnews

Australian Open: Simona Halep vs Selby Rogers, printre cele zece meciuri din turul intai care nu trebuie ratate - Le Figaro

Meciul Simonei Halep 4 WTA) cu americanca Shelby Rogers WTA 57) se afla printre cele zece care nu trebuie ratate in primul tur la Australian Open, scrie, vineri, cotidianul Le Figaro.

Australian Open: Ana Bogdan, in ultimul tur al calificarilor

Ana Bogdan, locul 125 WTA, a acces in ultimul tur al calificarilor de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Australian Open: Mihaela Buzarnescu, eliminata in turul doi al calificarilor

Mihaela Buzarnescu, locul 541 WTA, a fost eliminata, vineri, in turul doi al calificarilor de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Corespondenta din Melbourne - De ce ne se poate vorbi la Australian Open despre o bariera peste care romanii nu trec

Australian Open, care se va desfasura intre 16 si 29 ianuarie, este turneul de Grand Slem la care Romania n-a avut niciun rezultat remarcabil la simplu.

Corespondenta din Melbourne - De ce nu se poate vorbi la Australian Open despre o bariera peste care romanii nu trec

Australian Open, care se va desfasura intre 16 si 29 ianuarie, este turneul de Grand Slem la care Romania n-a avut niciun rezultat remarcabil la simplu.

Australian Open 2017: traseu usor pentru Simona Halep in primele meciuri, pericolul apare din turul al treilea

Simona Halep va juca in primul tur de la Australian Open cu Shelby Rogers, din SUA, locul 57 WTA. Simona conduce cu 1-0 la meciuri directe.

Australian Open: Ana Bogdan si Mihaela Buzarnescu au ajuns in turul doi al calificarilor

Ana Bogdan 125 WTA) si Mihaela Buzarnescu 541 WTA) au acces, joi, in turul doi al calificarilor la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Australian Open: Cu cine vor juca Ana Bogdan si Mihela Buzarnescu in calificarile de la Melbourne

Ana Bogdan locul 125 WTA) o va intalni in primul tur al calificarilor de la Australian Open pe olandeza Arantxa Rus locul 177 WTA), in timp ce Mihaela Buzarnescu 541 WTA) se va duela cu Olga Govortsova 173 WTA).

Australian Open: Marius Copil, invins de Bolt in primul tur al calificarilor

Aventura lui Marius Copil 127 ATP) la Australian Open editia din 2017) s-a oprit in primul tur al calificarilor, faza a competitiei unde sportivul nostru a fost invins de Alex Bolt Australia - locul 631 ATP, beneficiar al unui wild-card).

Australian Open: Marius Copil, cap de serie numarul 15 in calificari - Meci cu locul 631 ATP in primul tur

Marius Copil, locul 127 ATP si cap de serie numarul 15, va evolua, miercuri, impotriva australianului Alex Bolt, locul 631 ATP, beneficiar al unui wild card, in primul tur al calificarilor la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )