Libnet.ro
UNICEF

00:07

Australian Open (f): Kvitova, eliminata de Luksika Kumkhum - Au mai parasit competitia Venus Williams, Sara Errani si Roberta Vinci

Hotnews Hotnews,
 Australian Open (f): Kvitova, eliminata de Luksika Kumkhum - Au mai parasit competitia Venus Williams, Sara Errani si Roberta Vinci

Luksika Kumkhum a furnizat surpriza zilei la Australian Open: a eliminat-o pe Petra Kvitova, favorita numarul sase. Au parasit competitia alte favorite: Sara Errani, Roberta Vinci si Venus Williams. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din intrecerea feminina. continuă pe Hotnews

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Australian Open. Alexandra Cadantu, eliminata

Monica Niculescu a debutat cu dreptul la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, reusind sa se califice in turul doi. in runda inaugurala de la Melbourne, romanca, locul 60 in clasamentul mondial,.

LIVE Romanii la Australian Open: Niculescu avanseaza. A fost eliminata Cadantu. Marti joaca Simona Halep, Irina Begu, Sorana Carstea si Victor Hanescu.

Alexandra Cadantu a fost eliminata luni dimineata de Flavia Pennetta din Italia, a 28-a favorita a concursului feminin, in primul tur de la Australian Open. Monica Niculescu a trecut de turul 1. Marti intra in turul 1 ceilalti patru jucatori romani: Simona Halep, Irina Begu, Victor Hanescu si Sorana Carstea primii trei incep toti marti dimineata de la ora 3:00, jucand primele partide pe terenurile lor).

LIVE Romanii la Australian Open: Marti de la ora 2:00 joaca Simona Halep, Irina Begu, Sorana Carstea si Victor Hanescu.

Alexandra Cadantu a fost eliminata luni dimineata de Flavia Pennetta din Italia, a 28-a favorita a concursului feminin, in primul tur de la Australian Open. Monica Niculescu a trecut de turul 1. Marti intra in turul 1 ceilalti patru jucatori romani: Simona Halep, Irina Begu, Victor Hanescu si Sorana Carstea primii trei incep toti marti dimineata de la ora 2:00, jucand primele partide pe terenurile lor).

Niculescu merge in turul 2 la Australian Open, Cadantu eliminata

Monica Niculescu a trecut luni de primul tur la Australian Open, eliminand-o pe israelianca Shahar Peer in doua seturi. Cealalta romanca, Alexandra Cadantu a fost eliminata rusinos.

Jucatoarea de tenis Alexandra Cadantu, eliminata in primul tur la Australian Open.

Alexandra Cadantu, locul 59 WTA, a fost eliminata, luni, in runda inaugurala la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax. Alexandra Cadantu a fost invinsa in primul tur de italianca Flavia Pennetta, numarul 29 mondial si a 28-a favorita, scor 6-0, 6-2.

Djokovic porneste cu dreptul spre al patrulea titlu consecutiv la Australian Open

Novak Djokovic, al doilea cap de serie de pe tabloul masculin de simplu, a debutat, luni, la Australian Open cu o victorie convingatoare in fata slovacului Lukas Lacko.

Adversarii romanilor in concursul de dublu la Australian Open

Romania are parte de o reprezentare insemnata si pe tablourile de dublu, masculin si feminin, de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului in tenisul profesionist.

Australian Open. Primul turneu de mare slem al anului debuteaza in forta.

Australian Open, primul dintre cele patru turnee de mare slem ale anului, debuteaza astazi, la Melbourne cu primele meciuri din turul I al competitiei. Daca la feminin Romania va fi reprezentata de cinci jucatoare, la simplu masculin doar Victor Hanescu va lupta sub tricolor. Editia din acest an a unuia dintre cele patru turnee majore al circuitului profesionist de tenis a fost indelung asteptata in Romania, mai ales ca atat Simona Halep, cat si Sorana Cirstea, dupa un 2013 foarte bun, sunt in .

Halep Cirstea, posibil duel la Australian Open.

Un nou start, dupa doua esecuri putin scontate, dar si dupa o perioada de acomodare cu atmosfera australiana care s-ar putea dovedi benefica. Simona Halep este in fata primului hop real al sezonului, unul care o va gasi, probabil, pe locul 10 mondial de astazi, si de care este obligata sa treaca en-fanfare. Cu performante mai degraba modeste la Melbourne un tur 3 in 2011), si o eliminare dureroasa anul trecut Sloane Stephens 1-6, 1-6), Halep are nevoie de o gura de oxigen la Australian Open, .

Australian Open: Monica Niculescu, calificata in turul doi!.

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 60 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei, conform Mediafax. Monica Niculescu a trecut in runda inaugurala de israelianca Shahar Peer, numarul 77 mondial, scor 6-4, 6-1. In turul doi, Monica Niculescu va intalni invingatoarea din meciul dintre Mirjana Lucic-Baroni Croatia) si germanca Sabine Lisicki, favorita numarul 15. Citeste si Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )