Libnet.ro
UNICEF

07:00

Jucatoarea de tenis Alexandra Cadantu, eliminata in primul tur la Australian Open.

România Liberă România Liberă,
Jucatoarea de tenis Alexandra Cadantu, eliminata in primul tur la Australian Open.

Alexandra Cadantu, locul 59 WTA, a fost eliminata, luni, in runda inaugurala la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax. Alexandra Cadantu a fost invinsa in primul tur de italianca Flavia Pennetta, numarul 29 mondial si a 28-a favorita, scor 6-0, 6-2. continuă pe România Liberă

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Australian Open. Alexandra Cadantu, eliminata

Monica Niculescu a debutat cu dreptul la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, reusind sa se califice in turul doi. in runda inaugurala de la Melbourne, romanca, locul 60 in clasamentul mondial,.

Niculescu merge in turul 2 la Australian Open, Cadantu eliminata

Monica Niculescu a trecut luni de primul tur la Australian Open, eliminand-o pe israelianca Shahar Peer in doua seturi. Cealalta romanca, Alexandra Cadantu a fost eliminata rusinos.

Australian Open: Simona Halep o va intalni in primul tur pe poloneza Katarzyna Piter

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 11, o va intalni pe Katarzyna Piter Polonia), locul 118 WTA si jucatoare venita din calificari, in primul tur la Australian Open, in timp ce Irina-Camelia Begu va juca in compania Galinei Voskoboeva Kazahstan), anunta site-ul competitiei, potrivit Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )