Libnet.ro
UNICEF

18:45

Australian Open: Minunea continua - Dupa Simona Halep, Zhang Shuai a eliminat-o si pe Alize Cornet

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Minunea continua - Dupa Simona Halep, Zhang Shuai a eliminat-o si pe Alize Cornet

Zhang Shuai 133 WTA) continua parcursul superb de la Australian Open, jucatoarea din China invingand-o pe Alize Cornet, scor 6-3, 6-3. Asiatica trecuse in primul tur de Simona Halep, cap de serie numarul doi. continuă pe Hotnews

Australian Open: Americanii cred in Simona Halep si ii prevad un parcurs bun la Melbourne. Unde se va opri romanca

Simona Halep va debuta maine dimineata la Australian Open, unde o va intalni in primul tur pe chinezoaica Shuai Zhang.

Simona Halep la Australian Open: The Guardian o vede pe Simona campioana dupa un scenariu de poveste

Simona Halep are cel mai bun culoar pentru castigarea unui turneu de Grand Slam de cand a ajuns in lumea buna a tenisului.

Australian Open: adversar greu pentru Simona in turul al doilea! Alize Cornet si-a spulberat oponenta si e in mare forma

Daca va trece in turul al doilea de la Australian Open, Simona Halep va juca impotriva unei tenismene aflate in mare forma.

CALCULE Trei jucatoare o pot detrona pe Simona Halep de pe locul 2 mondial la Australian Open

Eliminarea suferita in primul tur la Australian Open o pun pe Simona Halep intr-o pozitie vulnerabila in clasamentul WTA, la finalul turneului de Mare Slem de la Melbourne.

Australian Open: tenismena care a batut-o pe Halep juca atat de prost ca a vrut sa se retraga anul trecut

Simona Halep a iesit din primul tur la Australian Open, dupa o infrangere dureroasa cu Shuai Zhang, locul 133 in lume. Chinezoaica venita din calificari s-a impus cu 6-4, 6-3.

Australian Open: Prima declaratie a Simonei Halep dupa eliminare: Sunt la pamant si ma simt pierduta

Simona Halep a furnizat cea mai mare surpriza de la Australian Open, dar din pacate aceasta este negativa pentru ea si pentru Romania.

Australian Open: O nenorocire nu vine niciodata singura. Halep poate pierde locul doi mondial chiar la Melbourne

Simona Halep a fost eliminata in primul tur al Australian Open, iar aceasta infrangere rusinoasa ii poate creea si alte neplaceri intr-un timp foarte scurt.

Alexandra Dulgheru pierde in doua seturi cu Angelique Kerber in turul 2 la Australian Open

Ati urmaritjoi dupa ora 10:00 meciul pe care Alexandra Dulgheru, singura jucatoare din Romania ramasa in competitia de simplu la Australian Open, l-a sustinut contra lui Angelique Kerber din Germania, a 7-a favorita a turneului. Pariaza pe Australian Open:Bonus special la NetBet pentru Australian Open - O saptamana de tenis|Bonus general de 450 de lei la NetBet |Bonus de200 de leila Winmasters, vezi aicicotele de la Australian Open .

Australian Open (f): Shuai Zhang a oferit surpriza zilei: A eliminat-o pe Simona Halep - Victoria Azarenka, calificare fara game pierdut (Rezultatele zilei)

Shuai Zhang, locul 133 WTA, a oferit surpriza zilei de la Australian Open, dupa ce a eliminat-o pe Simona Halep. Favorita numarul doi a parasit competitia inca din turul intai. Intr-o alta partida a zilei, Victoria Azarenka a facut o adevarata demonstratie de tenis: 6-0, 6-0 cu Alison Van Uytvanck. Intra in material pentru a vedea rezultatele consemnate pe tabloul de simplu feminin de la Melbourne.

Simona Halep, discurs de resemnare dupa infrangerea cu Shuai Zhang: Mai mult nu se putea

Iata mai jos ce a declarat Simona Halep dupa eliminarea din primul tur la Australian Open, una dintre marile surprize ale turneului de la Melbourne alaturi de iesirea din competitia masculina a lui Rafael Nadal.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )