Libnet.ro
UNICEF

21:15

Simona Halep, discurs de resemnare dupa infrangerea cu Shuai Zhang: Mai mult nu se putea

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, discurs de resemnare dupa infrangerea cu Shuai Zhang: Mai mult nu se putea

Iata mai jos ce a declarat Simona Halep dupa eliminarea din primul tur la Australian Open, una dintre marile surprize ale turneului de la Melbourne alaturi de iesirea din competitia masculina a lui Rafael Nadal. continuă pe Online Sport

Simona Halep o va intalni pe Shuai Zhang in primul tur la Australian Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni pe sportiva chineza Shuai Zhang, locul 132 mondial, venita din calificari, in runda inaugurala la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Veste buna pentru Simona Halep. Adversar facil in primul tur la Australian Open

In primul tur la Australian Open Halep va juca impotriva chinezoaicei Shuai Zhang, venita din calificari, locul 132 WTA. Cistigatoarea acestui meci va juca in turul doi cu invingatoare meciului Alize Cornet -.

Ce a declarat Simona Halep, dupa infrangerea in primul tur al Australian Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, si-a exprimat, marti, ingrijorarea pentru pierderea meciului cu chinezoaica Shuai Zhang, in primul tur al Australian Open, insa a precizat ca isi propune sa ramana motivata pentru competitiile urmatoare.

Ilie Nastase, mesaj pentru Simona Halep dupa infrangerea de la Australian Open

Ilie Nastase a reactionat dupa infringerea Simonei Halep din turul 1 de la Australian Open in fata chinezoaicei Shuai Zhang, scor 4-6, 3-6. Trebuie sa stea deoparte o perioada si o sa-si revina. S-a adunat.

Australian Open (f): Shuai Zhang a oferit surpriza zilei: A eliminat-o pe Simona Halep - Victoria Azarenka, calificare fara game pierdut (Rezultatele zilei)

Shuai Zhang, locul 133 WTA, a oferit surpriza zilei de la Australian Open, dupa ce a eliminat-o pe Simona Halep. Favorita numarul doi a parasit competitia inca din turul intai. Intr-o alta partida a zilei, Victoria Azarenka a facut o adevarata demonstratie de tenis: 6-0, 6-0 cu Alison Van Uytvanck. Intra in material pentru a vedea rezultatele consemnate pe tabloul de simplu feminin de la Melbourne.

Simona Halep, pentru site-ul oficial de la Australian Open: Sunt cu adevarat dezamagita, dar e doar un meci. A fost mai buna

Simona Halep a oferit un amplu interviu pentru site-ul oficial de la Australian Open, numarul doi mondial vorbind despre infrangerea surprinzatoare din meciul cu Shuai Zhang 4-6, 3-6). Sunt cu adevarat dezamagita, dar pana la urma e doar un meci. A fost mai buna, a precizat Halep.

Australian Open: Simona Halep, eliminata in primul tur - Fara drept de apel in fata lui Shuai Zhang (133 WTA)

Shuai Zhang locul 133 WTA, venita din calificari) a oferit cea mai mare surpriza de pana acum de la Australian Open, chinezoaica reusind sa o elimine pe Simona Halep, favorita numarul doi. Shuai a fost jucatoarea agresiva, a deschis foarte bine unghiurile, a intrat in teren de cate ori a avut ocazia si s-a impus fara probleme dupa o ora si 19 minute 6-4, 6-3).

VIDEO Simona Halep vs Shuai Zhang: Cifrele unei infrangeri categorice - Lacunele din jocul Simonei

Simona Halep a parasit prematur Australian Open in turul intai), competitie unde in urma cu un an reusise cea mai buna performanta - calificarea in sferturi. Favorita numarul doi, Halep a fost dominata serios de numarul 133 WTA, Shuai Zhang. Cifrele partidei de pe Margaret Court Arena vorbesc clar despre lacunele din jocul Simonei. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Halep vs Zhang.

LIVETEXT Australian Open: Drumul spre titlu incepe aici! Simona Halep - Shuai Zhang, in primul tur la Melbourne

Australian Open: Simona Halep incepe drumul spre primul Grand Slam al carierei cu o partida de incalzire, contra chinezoaicei Shuai Zhang.

UPDATE: Simona Halep, invinsa de Shuai Zhang, in primul tur la Australian Open

Jucatoarea chineza Shuai Zhang, a invins-o, marti, pe Simona Halep, in doua seturi 6-4, 6-3, in primul tur la Australian Open.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )