Libnet.ro
UNICEF

12:45

Alexandra Dulgheru pierde in doua seturi cu Angelique Kerber in turul 2 la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Alexandra Dulgheru pierde in doua seturi cu Angelique Kerber in turul 2 la Australian Open

Ati urmaritjoi dupa ora 10:00 meciul pe care Alexandra Dulgheru, singura jucatoare din Romania ramasa in competitia de simplu la Australian Open, l-a sustinut contra lui Angelique Kerber din Germania, a 7-a favorita a turneului. Pariaza pe Australian Open:Bonus special la NetBet pentru Australian Open - O saptamana de tenis|Bonus general de 450 de lei la NetBet |Bonus de200 de leila Winmasters, vezi aicicotele de la Australian Open . continuă pe Online Sport

LIVE Alexandra Dulgheru - Angelique Kerber in turul 2 la Australian Open (joi, ora 10:00)

Urmariti joi dupa ora 10:00 meciul pe care Alexandra Dulgheru, singura jucatoare din Romania ramasa in competitia de simplu la Australian Open, il sustine contra lui Angelique Kerber din Germania, a 7-a favorita a turneului.

Australian Open: Fara reprezentante la Melbourne - A fost eliminata si Alexandra Dulgheru

Romania a ramas fara reprezentante pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open, dupa ce Alexandra Dulgheru a fost eliminata in turul doi) de Angelique Kerber, cap de serie numarul sapte.

Australian Open: Alexandra Dulgheru s-a calificat in turul doi

Alexandra Dulgheru, locul 61 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de Grand Slam de la Australian Open, dupa ce a trecut, scor 6-4, 6-2, de Storm Sanders Australia, locul 355 WTA - wildcard).

Australian Open: Alexandra Dulgheru, in turul al doilea! Victorie categorica in fata unui adversar modest

Alexandra Dulgheru merge in turul secund la Australian Open, dupa victoria cu 6-4, 6-2 in fata lui Storm Sanders, o jucatoare din Australia.

Alexandra Dulgheru trece in premiera de primul tur la Australian Open

Dupa patru prezente pe tabloul principal in care nu a reusit sa depaseasca runda inaugurala, Alexandra Dulgheru s-a calificat, marti, pentru prima data in cariera in turul secund la Australian Open.

Raluca Olaru continua la dublu. Alexandra Dulgheru eliminata in primul tur

Miercuri au debutat si meciurile tabloul feminin de dublu, unde le-am avut pe teren in meciuri separate pe Raluca Olaru si Alexandra Dulgheru.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )