Libnet.ro
UNICEF

01:05

Austria emite un mandat de arestare pe numele unui ofiter din spionajul militar rus

Adevărul Adevărul,
Austria emite un mandat de arestare pe numele unui ofiter din spionajul militar rus

Autoritatie austriece au emis un mandat european si international de arestare pe numele unui agent din cadrul serviciilor militare ruse de informatii GRU), suspectat de efectuarea unor operatiuni de spionaj timp de ani de zile, in contact cu un militar austriac, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Austria emite un mandat international de arestare pe numele unui agent rus GRU, care a avut contact cu un colonel austriac timp de 30 de ani

Autoritatile austriece au anuntat joi ca au emis un mandat european si international de arestare pe numele unui agent al serviciului secret al armatei Rusiei, temutul GRU, suspectat ca a derulat operatiuni de spionaj in Austria in contact cu un militar austriac, timp de trei decenii, scrie AFP.

O adolescenta de 14 ani a cazut de la etajul al treilea al unui bloc din Sibiu

O fata de 14 ani a cazut miercuri seara de la etajul al treilea al unui bloc din cartierul Arhitectilor, fiind transportata la Spitalul de Pediatrie, constienta, dar cu mai multe traumatisme, potrivit.

Evadare ca in filme a unui roman din Italia. A fugit cu ajutorul unei legaturi din cearceafuri

Evadare ca in filme a unui detinut roman din Italia! Romanul, de 30 de ani a fugit dintr-un salon al spitalului de boli infectioase cu ajutorul unei legaturi formata din cearceafuri. Acolo era internat sub.

SOC TOTAL: Politistii si pompierii SAPA iN GRADINA unui mafiot din Craiova cu afaceri in Mexic! (VIDEO)

Politisti, jandarmi si pompieri au descins, in aceasta dimineata, in mai multe case din Craiova in cautarea unor suspecti intr-un dosar de clonare de carduri, trafic de migranti in SUA si spalare de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )