Libnet.ro
UNICEF

08:00

Austria: Un roman a fost arestat dupa ce a fost prins ca transporta 42 de imigranti intr-o autoutilitara

B1 B1,
Austria: Un roman a fost arestat dupa ce a fost prins ca transporta 42 de imigranti intr-o autoutilitara

Un roman care transporta 42 de imigranti extracomunitari intr-o autoutilitara a fost arestat in Austria, scrie Mediafax. Masina condusa de roman era inmatriculata in Bulgaria. Autoritatile l-au oprit pe. continuă pe B1

Sofer roman care transporta 42 de imigranti intr-o autoutilitara, arestat in Austria

Un cetatean roman a fost arestat preventiv in Austria dupa ce in autoutilitara pe care o conducea au fost gasiti 42 de imigranti extracomunitari.

Politistul din Constanta prins in timp ce lua mita a fost arestat preventiv

Ofiterul de politie judiciara din Constanta care a fost retinut dupa ce a fost prins de procurorii DNA in timp ce primea 3. 000 de euro de la un denuntator ca sa nu dispuna inceperea urmaririi penale impotriva acestuia a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Sotia lui Dorin Cocos a plecat in Africa dupa ce acesta a fost arestat si si-a refacut viata in bratele altui om de afaceri

Diana Roibu, sotia lui Dorin Cocos, a plecat in Africa dupa ce acesta a fost arestat si si-a refacut viata in bratele altui om de afaceri. Tanara nu s-a mai intors in tara nici dupa ce Cocos a fost.

Coreea de Sud: Un barbat care l-a amenintat cu moartea pe ambasadorul SUA a fost arestat

Un barbat care l-a amenintat cu moartea pe ambasadorul SUA la Seul, a fost arestat de politia din Coreea de Sud, transmite BBC News Online. Lee a publicat o scrisoare de amenintare la adresa ambasadorului Mark.

Seful CJ Arad, retinut dupa ce a fost prins luand mita, a fost arestat preventiv

Presedintele Consiliului Judetean Arad, liberalul Nicolae Iotcu, retinut de DNA dupa ce a fost prins in flagrant cand primea 10. 000 de euro mita de la un om de afaceri pentru un contract de lucrari la Spitalul Judetean de Urgenta Arad, a fost arestat preventiv, sambata seara, de Tribunalul Timis.

Inca un baron local prins cand lua mita. Tocmai ce a fost arestat

Presedintele Consiliului Judetean Arad, liberalul Nicolae Iotcu, prins in flagrant cand primea 10. 000 de euro mita de la un om de afaceri, a fost retinut, vineri seara, pe 24 de ore,pentru trafic de influenta, de catre procurorii anticoruptie, dupa ce.

Seful CJ Arad a fost arestat preventiv. Iotcu va fi dus in arestul Politiei Judetene Timis

Presedintele Consiliului Judetean Arad, liberalul Nicolae Iotcu, retinut de DNA dupa ce a fost prins in flagrant cand primea 10. 000 de euro mita de la un om de afaceri pentru un contract de lucrari la Spitalul.

Gabriel Berca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

ACTUALIZARE 14:44 Gabriel Berca, fost ministru al Transporturilor in guvernul Boc, va fi arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis magistratii Curtii de Apel Bacau.

Tokyo: Trei persoane au murit si alte trei au fost ranite, dupa prabusirea unui avion intr-o zona rezidentiala (VIDEO)

Un avion s-a prabusit, duminica dimineata, intr-o zona rezidentiala situata la periferia orasului Tokyo, provocand moartea a cel putin trei persoane, scrie Fox News. Aeronava s-a prabusit imediat dupa.

Bacau: Patru persoane au fost ranite dupa ce un sofer fara permis a intrat intr-o caruta, pe contrasens

Patru persoane au fost ranite intr-un accident dupa ce o persoana fara permis de conducere a intrat in plin intr-o caruta, pe contrasens. in accident a fost ucis si un cal. Tanarul de 33 de ani a intrat int.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )