Libnet.ro
UNICEF

16:30

Bacau: Patru persoane au fost ranite dupa ce un sofer fara permis a intrat intr-o caruta, pe contrasens

B1 B1,
Bacau: Patru persoane au fost ranite dupa ce un sofer fara permis a intrat intr-o caruta, pe contrasens

Patru persoane au fost ranite intr-un accident dupa ce o persoana fara permis de conducere a intrat in plin intr-o caruta, pe contrasens. in accident a fost ucis si un cal. Tanarul de 33 de ani a intrat int. continuă pe B1

Accident grav pe DN 70. Zece persoane au fost ranite

Un grav accident de circulatie a avut loc in aceasta dimineata pe Drumul European 70 in apropiere de Orsova in judetul Mehedinti. Zece persoane au fost ranite in urma unei coliziuni intre un autoturism si.

Sofer fara permis baga patru persoane in spital

Un sofer fara permis din judetul Bacau a intrat pe contrasens si a lovit din plin o caruta, ranind grav patru persoane.

Turcia: Atacuri armate la o sectie de politie si un bar din Istanbul. O persoana a murit si alte trei au fost ranite

O persoana a murit si alte trei au fost ranite marti in doua atacuri armate care au avut loc la o sectie de politie si un bar din Istanbul, informeaza Hurriyet. Persoane inarmate au deschis focul asupra.

Atacuri ARMATE in Istanbul: O persoana a murit si alte trei au fost ranite

O sectie de politie si un bar din Istanbul au fost vizate, marti, de doua atacuri armate, soldate cu un mort si trei raniti.

Pele a fost externat, dupa operatia la coloana

Fostul international brazilian Pele, in varsta de 74 de ani, a fost externat, luni, dupa ce saptamana trecuta a fost supus unei interventii chirurgicale la coloana, informeaza BBC. Pele a fost operat.

FOTO. Pele a fost externat, dupa a treia operatie intr-un an. Cum arata legenda fotbalului brazilian

Fostul international brazilian Pele a fost externat din Spitalul Israelian Albert Einstein, din Sao Paulo, dupa ce a suferit o interventie chirurgicala la coloana.

Michigan: Un hot a fost prins dupa ce o imagine surprinsa de camerele video a aparut pe Facebook, iar familia l-a recunoscut

O familie din Michigan a fost praduita de hoti, dar momentul furtului a fost surprins de camerele de luat vederi, iar imaginile au ajuns pe Facebook. Spre norocul pagubitilor, hotul a fost prins in cateva ore. Ind.

Hunedoara: Un detinut de la Penitenciarul Barcea Mare a evadat de la un punct de lucru. Barbatul a fost prins dupa trei ore si jumatate

Un detinut de la Penitenciarul Barcea Mare, de langa Deva, a evadat miercuri de la un punct de lucru al unei societati comerciale la care fusese repartizat sa munceasca, informeaza Agerpres. Barbatul a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )