Libnet.ro
UNICEF

13:45

Gabriel Berca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gabriel Berca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

ACTUALIZARE 14:44 Gabriel Berca, fost ministru al Transporturilor in guvernul Boc, va fi arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis magistratii Curtii de Apel Bacau. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca, arestat preventiv pentru 30 de zile

Magistratii Curtii de Apel CA) Bacau au admis, vineri, cererea procurorilor DNA de arestare preventiva pentru 30 de zile a fostului ministru de interne, Gabriel Berca, informeaza Agerpres.

Politistul din Constanta prins in timp ce lua mita a fost arestat preventiv

Ofiterul de politie judiciara din Constanta care a fost retinut dupa ce a fost prins de procurorii DNA in timp ce primea 3. 000 de euro de la un denuntator ca sa nu dispuna inceperea urmaririi penale impotriva acestuia a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Primarul din Tulcea va fi plasat in arest la domiciliu. Fusese arestat preventiv pentru luare de mita

Constantin Hogea, primarul municipiului Tulcea, care este cercetat in stare de arest preventiv de la sfarsitul lunii mai, pentru luare de mita si efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia, va fi plasat in arest la domiciliu incepand de marti.

Fost consilier prezidential al lui Traian Basescu, arestat 30 de zile

Gabriel Berca, fost consilier prezidential al lui Traian Basescu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Stire in curs de actualizare.

Fostul ministru de Interne, Gabriel Berca, ARESTAT PREVENTIV

Fostul ministrul de Interne, Gabriel Berca, a fost arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.

Procurorii cer arestarea preventiva a fostului consilier prezidential Gabriel Berca. Acesta este suspectat de trafic de influenta

Gabriel Berca, fost consilier prezidential si fost ministru de Interne,ar putea afla, vineri, daca va fi sau nu arestat, asta dupa ce procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) vor cere arestarea preventiva pentru 30 de zile.

Gabriel Berca a fost retinut de procurorii DNA. Fostul consilier prezidential, invinuit in dosarul in care Mihai Banu este arestat preventiv

00 - Gabriel Berca, fost consilier prezidential si fost ministru al Internelor, a fost pus sub invinuire in dosarul in care fostul deputat Mihai Banu a fost arestat in urma cu doua saptamani, ambii.

Gabriel Berca, retinut de procurori

Gabriel Berca, fost consilier prezidential si fost ministru al Internelor, a fost pus sub invinuire in dosarul in care fostul deputat Mihai Banu a fost arestat in urma cu doua saptamani, ambii fiind acuzati ca si-au traficat influenta pentru a ajuta un om de afaceri care avea contract cu o primarie.

Cresterea si decaderea lui Gabriel Berca. De la omul lui Romeo Stavarache la omul lui Traian Basescu

Astazi, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie din Bacau i-au pus catuse lui Gabriel Berca, fost prefect de Bacau, Secretar General al Guvernului si senator liberal. Berca ar fi luat prin Mihai Banu, de la omul de afaceri Viorel Rusu, suma de 185 de mii de lei, pentru a obtine bani, printr-o ordonanta a Guvernului Boc. Fostul senator de Bacau ne-a declarat cu cateva zile in urma ca habar nu are de prostiile lui Banu.

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca a fost retinut

ACTUALIZARE 13:14 Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Bacau au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand de astazi de la ora 12:50 si pana maine la ora 12:50, a inculpatului Gabriel Berca, senator in Parlamentul Romaniei, la data faptei, cu privire la savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )