Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un autobuz s-a rasturnat in Hong Kong: cel putin 19 persoane si-au pierdut viata

Hotnews Hotnews,
 Un autobuz s-a rasturnat in Hong Kong: cel putin 19 persoane si-au pierdut viata

Cel putin 19 persoane si-au pierdut viata, iar alte zeci au fost ranite intr-un accident rutier produs sambata dimineata in Hong Kong, cand un autobuz supraetajat s-a rasturnat, a anuntat politia, transmite AFP. continuă pe Hotnews

VIDEO Un autobuz s-a rasturnat in Hong Kong: cel putin 19 persoane si-au pierdut viata, alte zeci au fost ranite

Cel putin 19 persoane si-au pierdut viata, iar alte zeci au fost ranite intr-un accident rutier produs sambata dimineata pe o sosea din Hong Kong, unde un autobuz supraetajat s-a rasturnat, a anuntat politia, potrivit AFP.

Accident CATASTROFAL! Un autobuz S-A RASTURNAT! Cel putin 19 MORTI si zeci de raniti

Cel putin 19 persoane si-au pierdut viata, iar alte zeci au fost ranite intr-un accident rutier produs sambata dimineata in Hong Kong, cand un autobuz supraetajat s-a rasturnat, a anuntat politia. Cauza.

Carnagiu in Hong Kong. Zeci de morti si de raniti intr-un accident

Nouasprezece persoane - 17 barbati si doua femei - si-au pierdut viata si cateva zeci au fost ranite dupa ce un autobuz cu etaj s-a rasturnat pe o sosea in Hong Kong sambata, potrivit politiei,.

Credit Suisse, amendata cu 5 milioane de dolari in Hong Kong

Banca elvetiana Credit Suisse Group AG a fost amendata de catre autoritatile de reglementare din Hong Kong cu 39,3 milioane de dolari HK 5 milioane de dolari SUA) pentru esec in unele controale interne derulate pe o perioada de 14 ani.

Imagini terifiante din timpul unui accident rutier. Cel putin 44 de automobile au fost implicate (VIDEO)

Imagini dramatice au fost surprinse in Dubai, in timpul unui accident in care au fost implicate cel putin 44 de masini. Accidentul devastator a fost cauzat de ceata de afara. Aproximativ 22 de eprsoane.

Pensie URIASA pentru cei care au LUCRAT cel putin un AN in strainatate

Veste buna pentru cei care au lucrat cu acte in regula cel putin un an in strainatate, pot sa solicite pensie de la statul respectiv pentru perioada lucrata. Acest lucru este valabil numai daca indeplinesc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )