Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imagini terifiante din timpul unui accident rutier. Cel putin 44 de automobile au fost implicate (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Imagini terifiante din timpul unui accident rutier. Cel putin 44 de automobile au fost implicate (VIDEO)

Imagini dramatice au fost surprinse in Dubai, in timpul unui accident in care au fost implicate cel putin 44 de masini. Accidentul devastator a fost cauzat de ceata de afara. Aproximativ 22 de eprsoane. continuă pe Antena3

Lipsa centurii de siguranta face victime: Un tanar a murit in urma unui accident rutier produs la Straseni

Un barbat din Straseni si-a pierdut viata luni, 5 februarie, in urma unui accident rutier produs in satul Recea. Acesta ar fi iesit pe contrasens si a lovit frontal o alta masina care se deplasa regulamentar.

Ilfov: Patru persoane au fost ranite intr-un accident rutier in care a fost implicat si un microbuz

Patru persoane au fost ranite joi, intr-un accident rutier produs in comuna Ganeasa, judetul Ilfov, si in care au fost implicate doua autoturisme si un microbuz, relateaza News. ro. Una dintre victime a fost preluata de un elicopter SMURD.

VIDEO Ginere si soacra, raniti intr-un accident rutier in Alexandria

Doi oameni au fost raniti intr-un accident rutier petrecut joi dimineata, 8 februarie, in Alexandria. Acestia erau rude si au fost dusi la spital pentru investigatii suplimentare.

Simona Halep, propunere NEASTEPTATA din partea unui fost vicepremier: Atat de mult ne place sa ne victimizam ca nimeni nu...

Fostul vicepremier si ministru al Dezvoltarii, Vasile Dancu,vine cu o propunere neasteptata, dupa ceSimona Halepa ratat semnarea unui contract de imagine cu o Adidas. Politicianul sustine ca se.

A ajuns la un pas de moarte din cauza unui gest banal, pe care si tu il faci. Nu mai fa niciodata asta!

Infectia contractata de un barbat in varsta de 31 de ani din Kentucky a fost atat de agresiva incat a persoana a fost aproape sa-si piarda bratul sau chiar viata. Doctorii sustin ca obiceiul acestuia de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )