Libnet.ro
UNICEF

11:30

Autobuze electrice pe strazile de pamant! Primarul din Dabuleni: in opt sau in zece ani vom avea toate strazile asfaltate!

B1 B1,
Autobuze electrice pe strazile de pamant! Primarul din Dabuleni: in opt sau in zece ani vom avea toate strazile asfaltate!

Situatie halucinanta la Dabuleni, judetul Dolj. Autoritatile locale sa cumpere autobuze electrice in conditiile in care in oras sunt 60 de stazi de pamant, neasfaltate. Investitia ar costa 5 milioane. continuă pe B1

FOTO Micutul oras din Dolj unde strazile sunt neasfaltate, dar locuitorii vor avea autobuze electrice cu bani de la Uniunea Europeana

Strazile din orasul Dabuleni sunt majoritatea neasfaltate si de pamant, iar autoritatile locale cauta solutii pentru a rezolva aceasta problema. Au intocmit un proiect pe fonduri europene in valoare de aproximativ doua milioane de euro, care prespune reabilitarea a sapte strazi, dar si achizitionarea a trei autobuze electrice.

Primarul din Baia Mare, anunt despre ancheta cu privire la uciderea fetitei de cinci ani: Am finalizat un proiect de monitorizare video integrala

Primarul din Baia Mare a sustinut o declaratie de presa in care a vorbit despre modul cum se desfasoara ancheta in cazul fetitei de cinci ani care a fost ucisa cu bestialitate. Am dorit sa aceasta.

Incendiu intr-un bloc din Iasi: Opt persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Opt persoane, intre care patru copii, au fost intoxicate cu fum in urma unui incendiu care a izbucnit, sambata, intr-un bloc din Iasi, din cauza unei lumanari aprinse. Flacarile au afectat trei apartamente.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )