Libnet.ro
UNICEF

16:45

Autoritatile din Braila iau masuri pentru prevenirea gripei aviare

România Liberă România Liberă,
Autoritatile din Braila iau masuri pentru prevenirea gripei aviare

Autoritatile brailene au dispus masuri severe pentru prevenirea aparitiei gripei aviare in judetul B. continuă pe România Liberă

Coada la ghiseul Oficiului pentru prevenirea si combaterea spalarii banilor

Nici nu a inceput bine anul 2020 si iata ca au reaparut cozile la ghiseele institutiilor statului, de data aceasta avand scopul de a obtine contul si parola de la Oficiul pentru prevenirea si combaterea spalarii banilor O. B), de catre.

Masuri pentru debirocratizarea invatamantului

Prima zi de scoala a elevilor a adus si un prim anunt interesant de la Ministerul Educatiei. Ministrul Monica Anisie, anunta cinci masuri pentru debirocratizarea activitatii profesorilor care se aplica incepand din aceasta saptamana. Altele vor intra in vigoare in perioada urmatoare.

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora. Autoritatile din Grecia anunta fenomene meteo intense

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Grecia, in conditiile in care autoritatile locale elene au transmis, pentru perioada 15-17 ianuarie 2020, o prognoza de.

Cristina Siscanu, in lacrimi de durere inainte sa plece din tara. Adevaratul motiv pentru care participa la Survivor Romania

Cristina Siscanu face parte din proiectul Survivor Romania ce se va difuza pe Kanal D. Fosta prezentatoare de televiziune este in lacrimi inainte sa plece din tara spre Republica Dominicana. Adevaratul motiv pentru care participa la emisiunea concurs. Cristina Siscanu, in lacrimi de durere inainte sa plece din tara Vedetele si oamenii obisnuiti incep supravietuirea .

Un barbat din Braila este anchetat dupa ce a mancat o pasare rara, protejata de lege

Luna extrem de neagra pentru o specie protejata - gasca cu gat rosu.

Digi24: Un barbat din Braila este anchetat dupa ce a mancat o pasare rara, protejata de lege, iar resturile i le-a dat cainelui

Un barbat din judetul Braila este cercetat de politie sub suspiciunea de braconaj, dupa ce, in curtea lui, a fost gasit emitatorul pe care ornitologii i l-au pus unei gaste cu gat rosu, pasare extrem de rara, protejata de lege.

Revolta in randul cetatenilor dupa ce autoritatile din Ilfov intentioneaza sa arda 40.000 de tone de gunoi in Bucuresti, la incineratorul promis de Primaria Capitalei: Aceste instalatii produc dioxina, un factor cancerigen

EXCLUSIV ONLINE Consiliul Judetean Ilfov a dezbatut joi Planul Judetean de Gestionare a Deseurilor, intr-un moment in care Comisia Europeana va declansa in acest an o procedura de infringement din cauza.

Cazinoul din Constanta, predat constructorilor, pentru inceperea lucrarilor, de Ziua Culturii Nationale

Amplasamentul Cazinoului din Constanta a fost predat oficial constructorului in vederea consolidarii si restaurarii, miercuri,de Ziua Culturii Nationale, in prezenta ministrului Ion Stefan, ministrul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )