Libnet.ro
UNICEF

19:45

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora. Autoritatile din Grecia anunta fenomene meteo intense

B1 B1,
MAE, atentionare de calatorie de ultima ora. Autoritatile din Grecia anunta fenomene meteo intense

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Grecia, in conditiile in care autoritatile locale elene au transmis, pentru perioada 15-17 ianuarie 2020, o prognoza de. continuă pe B1

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora. Marea Britanie va fi lovita de fenomene meteo extreme

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Marea Britanie, in conditiile in care autoritatile din arhipelag au emis un cod galben de vant pentru perioada 14.

Cand si unde va fi incinerata Cristina Topescu. Familia, decizii de ultima ora

Trupul neinsufletit al jurnalistei Cristina Topescu, descoperita decedata duminica seara, pe 12 ianuarie 2020, va fi depus la capela cimitirului Serban Voda Bellu), miercuri de la oar 14:00, iar ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Barzesti din Bucuresti. Cand si unde va fi incinerata Cristina Topescu Toate detaliile privind incinerarea jurnalistei .

Cristina Topescu va fi incinerata miercuri. Cine a luat decizia de ultima ora

Cristina Topescu va fi incinerata, miercuri, 15 ianuarie, in cadrul unei slujbe care urmeaza sa fie oficializata la Crematoriul Uman. Fosta vedeta TV a murit, in urma cu doua saptamani si a fost gasita de politisti, duminica seara, in locuinta sa din orasul Otopeni. Cristina Topescu va fi incinerata in cursul acestei seri, in jurul .

Probleme grave pentru soferul care a impuscat un caine, pe o sosea din Maramures. Ministrul de Interne, declaratii de ultima ora

Sambata un sofer care se afla la volanul unui Logan rosu a fost surprins de doi martori impuscand fara mila un caine, pe o sosea din Maramures. Dupa ce incidentul a fost mediatizat, ministrul de Interne a reactionat imediat. Ce pedeapsa risca soferul care a impuscat un caine, pe o sosea din Maramures. Declaratia ministrului .

Anunt de ultima ora al familiei Cristinei Topescu

Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, duminica seara, dupa ce o femeie, apropiata a acesteia, a sunat la 112. Se pare ca fosta vedeta TV era moarta de mai bine de 3 saptamani. Autoritatile au gasit-o fara suflare, in pat.

EVALUARE NATIONALA 2020. Decizie de ultima ora de la Ministerul Educatiei

Elevii de clasa a VIII-a vor sustine simularea pentru Evaluarea Nationala 2020 inainte de vacanta de Paste, in ultima saptamana din luna martie, potrivit unui proiect de ordin discutat in Consiliul de Dialog Social de la Ministerul Educatiei.

INCENDIU DEVASTATOR la un complex studentesc din Cluj! DETALII DE ULTIMA ORA

Un incendiu a izbucnit, marti, la un local din zona complexului studentesc Hasdeu din Cluj-Napoca. Incendiula fost stins si nu au fost consemnate victime.

VREMEA. Prognoza meteo 14 ianuarie. Anunt de ultima ora de la meteorologi

in zonele joase de relief din sudul si sud-estul tarii si local in cele din vest si centru va fi nebulozitate stratiforma si ceata care local - cu precadere in Lunca Dunarii si a Siretului, sudul Campiei Romane si in depresiuni- vor persista intreaga zi, astfel ca valorile termice vor fi in general apropiate de cele normale ale datei.

Ministrul Educatiei, mesaj de ultima ora pentru elevi. Ce vrea Monica Anisie in noul semestru scolar

Monica Anisie transmite elevilor care se intorc din vacanta sa se concentreze asupra a ceea ce va urma - teze, olimpiade si examene - dar sa nu uite sa zambeasca si sa se joace, iar mesajul pentru profesori este ca incepe debirocratizarea si ca este necesara concentrarea pe nevoile elevilor, pentru a le dezvolta competente si a-i aduce mai aproape de viata.

ULTIMA ORA A murit jurnalista Cristina Topescu

Jurnalista Cristina Topescu a murit, ea fiind gasita duminica seara de politisti in casa sa din orasul Otopeni, au precizat pentru Mediafax surse din politie. Urmeaza sa fie efectuata o expertiza. Cristina Topescu avea 59 de ani.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )