Libnet.ro
UNICEF

08:30

Autoritatile examineaza cutiile negre ale avionului EgyptAir, prabusit in Marea Mediterana

România Liberă România Liberă,
Autoritatile examineaza cutiile negre ale avionului EgyptAir, prabusit in Marea Mediterana

Comisia de ancheta care investigheaza cauza prabusirii avionului EgyptAir, in Marea Mediterana, a anuntat ca a inceput examinarea celor doua cutii negre ale aeronavei. continuă pe România Liberă

A fost recuperata una dintre cutiile negre ale avionului EgyptAir, prabusit in Mediterana

Una din cutiile negre ale avionului EgyptAir, prabusit in Mediterana, si anume inregistratorul de voce cu conversatiile din cabina pilotilor, a fost recuperata de echipele de cautare, a anuntat joi comisia egipteana de ancheta, intr-un comunicat, informeaza Reuters si AFP, preluate de Agerpres.

Pista importanta: A fost gasita una din cutiile negre ale avionului EgyptAir

Comisia egipteana de ancheta a declarat prin intermediul unui comunicat de presa ca au gasit una dintre cutiile negre ale avionului EgyptAir. Potrivit anchetatorilor, cutia neagra pe care au gasit-o este.

Una dintre cutiile negre ale avionului EgyptAir prabusit in Marea Mediterana a fost recuperata

Una dintre cutiile negre ale Airbusului A320 EgyptAir care s-a prabusit pe 19 mai in estul Marii Mediterane - cea care inregistreaza conversatiile in cockpit - a fost recuperata, a anuntat joi Comisia de ancheta condusa de Cairo, relateaza Reuters.

Fragmente ale avionului EgyptAir, prabusit in luna mai, descoperite in Mare Meditarana

Echipele de cautare au gasit in Marea Mediterana mai multe fragmente ale avionului de pasageri apartinand companiei Egypt Air, prabusit acum trei saptamani au fost localizate de o ambarcatiune.

Autoritatile egiptene au gasit si a doua cutie neagra a avionului EgyptAir prabusit in Marea Mediterana

Autoritatile egiptene au anuntat ca au gasit a doua cutie neagra a avionului EgyptAir disparut luna trecuta, dupa ce s-a prabusit in Marea Mediterana, cu 66 de oameni la bord, relateaza BBC News.

A doua cutie neagra a avionului EgyptAir prabusit in Marea Mediterana a fost recuperata

A doua cutie neagra a avionului EgyptAir care s-a prabusit luna trecuta in Marea Mediterana a fost recuperata vineri, a anuntat comisia de ancheta egipteana, informeaza Associated Press pe pagina electronica, potrivit Mediafax.

Epava avionului EgyptAir, gasita in Marea Mediterana

Fragmente din carlinga avionului companiei EgyptAir, care s-a prabusit in Marea Mediterana pe 19 mai, au fost localizate in mai multe situri principale, a anuntat aseara comisia egipteana de ancheta intr-un comunicat, scrie AFP.

Investigatia continua: S-a gasit a doua cutie a avionului EgyptAir

La o zi dupa ce comisia egipteana de ancheta a informat opinia publica cu privire la gasirea primei cutii negre, investigatorii au comunicat caau gasit si ce-a de-a doua cutie negra care a apartinut.

Investigatia continua: S-a gasit a doua cutie a avionului EgyptAir

La o zi dupa ce comisia egipteana de ancheta a informat opinia publica cu privire la gasirea primei cutii negre, investigatorii au comunicat caau gasit si ce-a de-a doua cutie negra care a apartinut.

Comisia de ancheta: Au fost localizate mai multe fragmente din carlinga avionului EgyptAir

Comisia de ancheta egipteana, care investigheaza cauzele prabusirii avionului companiei EgyptAir in Marea Mediterana, in data de 19 mai, a anuntat, miercuri seara, ca fragmente din carlinga avionului au fost localizate in mai multe situri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )