Libnet.ro
UNICEF

23:15

Autorul atacului de la Nisa ar fi Mohamed Lahouaiej Bouhlel, cetatean francez de origine tunisiana, tatal a 3 copii

Hotnews Hotnews,
 Autorul atacului de la Nisa ar fi Mohamed Lahouaiej Bouhlel, cetatean francez de origine tunisiana, tatal a 3 copii

Autorul atacului de joi seara de la Nisa, soferul camionului care a intrat in multime, omorand cel putin 84 de oameni, ar fi Mohamed Lahouaiej Bouhlel, cetatean francez de origine tunisiana, in varsta de 31 de ani, care locuia la Nisa. Mohamed Lahouaiej Bouhlel era in proces de divort si era tatal a 3 copii, potrivit BBC. continuă pe Hotnews

Autorul masacrului din Nisa a fost identificat. Detaliul socant descoperit de anchetatori despre Mohamed Lahouaiej Bouhlel

Autorul atentatului terorist de la Nisa, care a intrat cu un camion in mare viteza in multimea adunata pe esplanada Promenade des Anglais din oras, a fost identificat drept Mohamed Lahouaiej Bouhlel,.

Autorul atacului de la Nisa ar fi un cetatean francez de origine tunisiana: Autoritatile au gasit un act de identitate in camionul care a intrat violent in multimea de pe Promenade des Anglais

Autorul atacului de la Nisa ar fi un cetatean francez de origine tunisiana, care, potrivit unor surse citate de Le Figaro, era cunoscut de politisti, dar nu si de serviciile secrete din Hexagon. Este vorba.

L-am vazut pe atacator. Parea ca se distreaza. Cine este teroristul de la Nisa

Autorul atentatului terorist de la Nisa, care a intrat cu un camion in mare viteza in multimea adunata pe esplanada Promenade des Anglais din oras, a fost identificat drept Mohamed Lahouaiej Bouhlel,.

Atac terorist la Nisa. Soferul camionului era cetatean francez

Un locuitor din Nisa de origine tunisiana se afla la volanul camionului care a lovit joi seara multimea adunata pe Promenades des Anglais, scrie Le Figaro, citand Nice-matin. De asemenea,.

O ruda de-a teroristului face marturisiri socante: Consuma droguri si isi batea sotia. Era un nemernic

Apar noi informatii despre Mohamed Lahouaiej Bouhlel, barbatul care a ucis 84 de oameni in Nisa, joi seara 14 iulie). Potrivit declaratiilor unui var de-al sotiei teroristului, Mohamed era un om.

Atentat la Nisa. Autorul masacrului este Mohamed Lahouaiej Boisvert, un franco-tunisian cu un cazier incarcat si tata a trei copii

Autorul masacrului de la Nisa a fost identificat drept Mohamed Lahouaiej Boisvert. Presa franceza scrie ca este un franco-tunisian in varsta de 31 de ani, cu un cazier important ce include fapte armate, violente conjugale si amenintari. Ultima data a fost retinut in urma cu o luna si a plasat sub control judiciar. Este divortat si tata a trei copii.

Manuel Valls: autorul atacului de la Nisa, un terorist cu legaturi cu islamismul radical

Soferul tunisian care a intrat intr-o multime joi seara la Nisa, facand cel putin 84 de morti, este un terorist avand fara indoiala legaturi cu islamismul radical, a declarat vineri prim-ministrul francez Manuel Valls, informeaza AFP.

Primele imagini ale atacatorului de la Nisa! Noi DETALII SOCANTE despre masacru, dezvaluite de Parchetul antiterorist francez

Autorul atentatului comis joi seara la Nisa este Mohamed Lahouaiej-Bouhlel, care era cunoscut de autoritati pentru activitati infractionale, insa nu ca fiind radicalizat, a confirmat vineri procurorul Parisului, Francois Molins, care conduce Parchetul antiterorist francez, transmit Reuters, AFP si DPA, citate de Agerpres.

Noi dezvaluiri despre teroristul din Nisa. Ce secrete murdare au iesit la iveala

Au aparut noi dezvaluiri despre Mohamed Lahouaiej Bouhlel, tanarul de 31 de ani care a ucis 84 de oameni in Nisa, chiar de Ziua Nationala a Frantei.

FOTO+VIDEO. ATENTAT la Nisa, de Ziua Nationala a Frantei, cu 84 de morti. Autorul atacului, IDENTIFICAT

84 de oameni au murit, in urma unui atentat terorist care s-a produs de Ziua Frantei, la Nisa. Atacatorul, care a intrat in oameni cu un camion, a fost impuscat. intre raniti, sunt si doi romani. Romania libera transmite in format LIVE TEXT parcursul evenimentului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )