Libnet.ro
UNICEF

08:01

Noi dezvaluiri despre teroristul din Nisa. Ce secrete murdare au iesit la iveala

Antena3 Antena3,
Noi dezvaluiri despre teroristul din Nisa. Ce secrete murdare au iesit la iveala

Au aparut noi dezvaluiri despre Mohamed Lahouaiej Bouhlel, tanarul de 31 de ani care a ucis 84 de oameni in Nisa, chiar de Ziua Nationala a Frantei. continuă pe Antena3

Noi amanunte despre ATENTATUL DIN NISA: Camionul care a ucis zeci de oameni era incarcat cu arme si grenade

Noi amanunte ies la iveala in cazul atentatului terrorist din Nisa, de Ziua Nationala a Frantei Detalii AICI). Potrivit media internationale, soferul camionului care a lovit multimea in plin la Nisa.

VIDEO SOC: Momentul in care Politia inconjoara camionul si il UCIDE pe TERORISTUL din NISA

Imagini din de joi noaptea in care se poate observa momentul in care camionul unde se afla teroristul care a comis atacul soldat cu 84 de morti au fost date publicitatii de RT. in clipul video.

Sistemul de alerta lansat cu fast de Guvernul francez a trimis notificari despre atentatul din Nisa abia la cateva ore dupa producerea tragediei

Aplicatia SAIP Sistemul de Alerta si de Informare a Populatiei) a fost prezentata cu mare fast de catre Guvernul francez pe 8 iunie, scopul ei fiind acela de a avertiza imediat oamenii in caz de atac.

Fragmente din trupurile unor copii erau raspandite pe drum Noi marturii cutremuratoare dupa tragedia din Nisa (VIDEO)

Martori ai atacului din Nisa continua sa descrie scenele cutremuratoare la care au asistat, informeaza Nice Matin. Am traversat drumul si, in acelasi timp, m-am intors si am vazut un camion.

Fratele meu a incercat sa indeplineasca visul tatalul nostru, in timp ce eu am incercat sa ii corectez gresesile: Fratele vitreg al presedintelui Obama, dezvaluiri despre momentele de violenta ale parintelui lor (FOTO)

Fratele vitreg al presedintelui american Barack Obama face dezvaluiri despre abuzurile tatalui lor vitreg. Acesta a marturisit ca profita de functia fratelui sau pentru a aduce la cunostinta publica acest.

Medicii din Nisa, apel catre populatie pentru donare de sange pentru persoanele ranite in atentatul de Ziua Frantei

Poporul francez este in criza dupa cel de-al doilea atentat terorist care loveste tara in curs de jumatate de an. Peste 80 de persoane au murit si alte 100 au fost ranite. Spitalele din Nisa.

Manuel Valls: Atacatorul din Nisa avea intr-un fel sau altul legaturi cu islamismul radical

Premierul francez Manuel Valls a declarat ca autorul atacului din Nisa a avut, cel mai probabil, legaturi cu cercurile islamiste radicale, informeaza Reuters. Acesta a mai sustinut ca, probabil, bilantul.

Alerta cu bomba pe Aeroportul din Nisa

Aeroportul din Nisa a fost evacuat vineri, in urma unei alerte cu bomba, insa pasagerilor li se permitea sa se intoarca pe aeroport si sa isi ia bagajele, scrie The Associated Press.

Aeroportul din Nisa, evacuat de urgenta. A fost identificat un sac suspect lasat nesupravegheat. Trupele au reusit sa-l detoneze (FOTO+VIDEO)

UPDATE: Trupele speciale au detonat pachetul suspect. Aeroportul din Nisa a fost evacuat vineri imediat dupa ce a fost identificat un sac suspect lasat nesupravegheat. Politistii si trupele se.

Eroul necunoscut care a incercat sa-l opreasca pe atentatorul din Nisa. Plus mari semne de intrebare legate de politia franceza

Un barbat inca necunoscut este eroul evenimentelor de azi-noapte din Nisa, cand un tunisian a ucis 84 de persoane calcandu-le pur si simplu cu un camion in timpul focului de artificii de Ziua Frantei. Barbatul a sarit pur si simplu pe capota camionului si a incercat sa-l opreasca, cu mainile goale, pe sofer. Nu a reusit decat sa-l incetineasca pe sofer, care a scos pistolul ca sa-l neutralizeze pe barbat, dar a sfarsit prin a fi ucis de politisti, potrivit Le Figaro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )