Libnet.ro
UNICEF

20:15

O autostrada din Germania, inchisa partial dupa ce un camion cu 15 tone de legume s-a rasturnat

Antena3 Antena3,
O autostrada din Germania, inchisa partial dupa ce un camion cu 15 tone de legume s-a rasturnat

O bucata de autostrada din Germania a fost inchisa partial, dupa ce un camion cu 15 tone de legume s-a rasturnat, iar marfa s-a imprastiat pe sosea, in apropiere de orasul Magdeburg, din. continuă pe Antena3

Transport auto pe platforma din Germania sau alte tari – detalii pe romfour.com

Serviciile de transport auto pe platforma din Germania, locul din care se aduc cele mai multe masini, dar si din alte tari, este efectuat de fiecare data in cele mai bune conditii de compania Romfour. Ori de cate ori un client solicita serviciile acestui lider in transporturi internationale, beneficiaza de garantia ca automobilul respectiv va ajunge la destinatie in perfecta stare.Romfour este o companie de transport international, specializata pe mai multe sectoare.

O portiune dintr-o autostrada din SUA s-a prabusit dupa un incendiu (VIDEO)

O portiune din autostrada interstatala 85 s-a prabusit in Atlanta, Statele Unite, dupa ce a izbucnit un incendiu sub pod, informeaza Huffingtonpost, scrie Mediafax.Pana acum nu au fost.

Incendiu devastator pe o autostrada din SUA: Flacarile au distrus liniile de tensiune, iar o portiune din sosea s-a prabusit (VIDEO)

Un incendiu de proportii s-a produs pe o portiune din autostrada I-85, de la marginea orasului Atlanta, din statul american Georgia, informeaza CNN.  Sectiunea de autostrada care a fost afectata de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )