Libnet.ro
UNICEF

10:15

Autostrada Soarelui, intre Constanta si Cernavoda, inchisa din cauza viscolului. 41 de localitati, fara curent electric

Adevărul Adevărul,
Autostrada Soarelui, intre Constanta si Cernavoda, inchisa din cauza viscolului. 41 de localitati, fara curent electric

Incepand cu ora 5. 30, traficul rutier pe A2, intre Constanta si Cernavoda, a fost inchis din cauza viscolului. Si intre Bucuresti si Fetesti nu se circula. continuă pe Adevărul

Centrul Infotrafic: Traficul ramane inchis pe Autostrada Soarelui, intre Drajna si Fetesti Pe mai multe sectoare de drum din tara sunt restrictii de circulatie

Centrul Infotrafic anunta ca, joi seara, traficul ramane inchis pe Autostrada Soarelui, intre Drajna si Fetesti, din cauza viscolului. De asemenea, pe mai multe sectoare de drum din tara sunt restrictii de circulatie.

Autostrada Soarelui ramane inchisa de la un capat la altul din cauza viscolului. Un autoturism cu 2 persoane, blocat la kilometrul 117

Intreg tronsonul kilometric al autostrazii A2 Bucuresti Constanta este inchis din cauza vantului puternic. Conform Centrului Infotrafic, la kilometrul 117, in zona localitatii Perisoru, judetul Calarasi, un autoturism in care se afla doi pasageri este blocat. Se actioneaza pentru deblocare.

Autostrada Soarelui inchisa, la fel si portul Constanta. Pilotii nu au ajuns la avion pentru zborul de Iasi

Autostrada Soarelui a fost inchisa precum si mai multe drumuri judetene devenite impracticabile. Porturile la Marea Neagra au fost inchise iar scolile din 4 judete au suspendat cursurile din cauza ninsorii.

VIDEO UPDATE Autostrada Soarelui ramane inchisa. Drumarii lucreaza la deszapezire

Autostrada Soarelui ramane inchisa traficului dupa codul rosu de viscol care a paralizat Baraganul. Drumarii lucreaza la deszapezirea drumului spre Constanta.

Autostrada Soarelui este inchisa traficului auto. O ambulanta a ramas inzapezita

Autostrada A2 ramane inchisa si in aceasta dimineata, dar si zeci de drumuri nationale si judetene sunt, de asemenea, inchise din cauza ninsorii si a viscolului, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Autostrada Soarelui, redeschisa circulatiei dupa codul rosu de viscol

Autoritatile au anuntat, astazi, ca traficul rutier pe Autostrada Soarelui A2) a fost redeschis circulatiei, dupa ce, autostrada a fost inchisa, noaptea trecuta, din cauza codului rosu de viscol.

Drumurile nationale si judetene raman inchise in Baragan. Nu se circula nici pe Autostrada Soarelui

Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, circulatia rutiera este inchisa pe Autostrada Soarelui, precum si pe toate drumurile judetene de pe raza judetului Calarasi.

LIVETEXT Mare parte din tara este afectata de vremea rea Circulatie rutiera inchisa pe mai multe drumuri nationale si pe Autostrada Bucuresti-Constanta Scolile sunt inchise in 7 judete Probleme si in Capitala din cauza zapezii

Mare parte din tara este afectata de viscol si ninsori, iar joi dimineata sunt inchise drumuri nationale din mai multe judete, precum si anumite tronsoane ale Autostrazii Bucuresti-Constanta. De asemenea, cursurile sunt suspendate astazi in scolile din judetele Braila, Buzau, Calarasi, Ialomita, Tulcea, Constanta si Vrancea din cauza viscolului. Vantul puternic a creat probleme si in Capitala, unde zeci de copaci au cazut pe masini si pe carosabil. De asemenea, a fost blocata circulatia mai multor tramvaie. 39:35 de trenuri care circula in sudul si sud-estul tarii sunt anulate joi din cauza ninsorilor.

Panourile de pe Autostrada Soarelui, smulse de vant. Starea autostrazilor si drumurilor nationale

Panourile antiorbire de pe Autostrada Soarelui, pe tronsonul cuprins intre Drajna si Fetesti, au fost smulse de viscolul puternic si aruncate pe carosabil.

Sofer cu BMW, inzapezit pe Autostrada Soarelui, refuza sa abandoneze masina

Un sofer cu BMW, care a ramas inzapezit pe Autostrada Soarelui, impreuna cu o alta persoana, a refuzat sa isi abandoneze masina, in ciuda insistentelor angajatilor de la Drumuri si Poduri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )