Libnet.ro
UNICEF

06:00

Centrul Infotrafic: Traficul ramane inchis pe Autostrada Soarelui, intre Drajna si Fetesti Pe mai multe sectoare de drum din tara sunt restrictii de circulatie

Adevărul Adevărul,
Centrul Infotrafic: Traficul ramane inchis pe Autostrada Soarelui, intre Drajna si Fetesti Pe mai multe sectoare de drum din tara sunt restrictii de circulatie

Centrul Infotrafic anunta ca, joi seara, traficul ramane inchis pe Autostrada Soarelui, intre Drajna si Fetesti, din cauza viscolului. De asemenea, pe mai multe sectoare de drum din tara sunt restrictii de circulatie. continuă pe Adevărul

Autostrada Soarelui, intre Constanta si Cernavoda, inchisa din cauza viscolului. 41 de localitati, fara curent electric

Incepand cu ora 5. 30, traficul rutier pe A2, intre Constanta si Cernavoda, a fost inchis din cauza viscolului. Si intre Bucuresti si Fetesti nu se circula.

Autostrada Soarelui, redeschisa circulatiei dupa codul rosu de viscol

Autoritatile au anuntat, astazi, ca traficul rutier pe Autostrada Soarelui A2) a fost redeschis circulatiei, dupa ce, autostrada a fost inchisa, noaptea trecuta, din cauza codului rosu de viscol.

VIDEO UPDATE Autostrada Soarelui a fost redeschisa. Pe ce drumuri se circula in judetul Calarasi

S-a deschis traficul pe A2. Centrul Infotrafic informeaza ca circulatia rutiera a fost reluata pe tronsonul kilometric 10+600 de metri Bucuresti) - 64 Lehliu) al Autostrazii A2 Bucuresti Constanta, dar si tronsonul kilometric 144 212, intre localitatile Fetesti si Constanta.

Autostrada Soarelui este inchisa traficului auto. O ambulanta a ramas inzapezita

Autostrada A2 ramane inchisa si in aceasta dimineata, dar si zeci de drumuri nationale si judetene sunt, de asemenea, inchise din cauza ninsorii si a viscolului, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Trafic ingreunat de ploaie si vant puternic pe Autostrada Soarelui

Traficul se desfasoara cu dificultate pe Autostrada Soarelui unde se circula in conditii de vant, carosabil umed, pe alocuri apa. La aceasta ora, in judetul Calarasi ploua torential.

VIDEO UPDATE Autostrada Soarelui ramane inchisa. Drumarii lucreaza la deszapezire

Autostrada Soarelui ramane inchisa traficului dupa codul rosu de viscol care a paralizat Baraganul. Drumarii lucreaza la deszapezirea drumului spre Constanta.

Panourile de pe Autostrada Soarelui, smulse de vant. Starea autostrazilor si drumurilor nationale

Panourile antiorbire de pe Autostrada Soarelui, pe tronsonul cuprins intre Drajna si Fetesti, au fost smulse de viscolul puternic si aruncate pe carosabil.

Sofer cu BMW, inzapezit pe Autostrada Soarelui, refuza sa abandoneze masina

Un sofer cu BMW, care a ramas inzapezit pe Autostrada Soarelui, impreuna cu o alta persoana, a refuzat sa isi abandoneze masina, in ciuda insistentelor angajatilor de la Drumuri si Poduri.

Autostrada Soarelui inchisa, la fel si portul Constanta. Pilotii nu au ajuns la avion pentru zborul de Iasi

Autostrada Soarelui a fost inchisa precum si mai multe drumuri judetene devenite impracticabile. Porturile la Marea Neagra au fost inchise iar scolile din 4 judete au suspendat cursurile din cauza ninsorii.

Drumurile nationale si judetene raman inchise in Baragan. Nu se circula nici pe Autostrada Soarelui

Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, circulatia rutiera este inchisa pe Autostrada Soarelui, precum si pe toate drumurile judetene de pe raza judetului Calarasi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )