Libnet.ro
UNICEF

22:00

Pe Autostrada Soarelui persista riscul de accidente grave. Vizibilitate sub 20 de metri din cauza cetii

România Liberă România Liberă,
Pe Autostrada Soarelui persista riscul de accidente grave. Vizibilitate sub 20 de metri din cauza cetii

Pe Autostrada Soarelui A2 Bucuresti Constanta, circulatia rutiera se desfasoara ingreunat sambata seara, din cauza cetii, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane . continuă pe România Liberă

Acuzatii grave in cazul interventiei la tragedia de pe Autostrada Soarelui. Spitalul din Lehliu este de urgenta doar cu numele

Desi Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi s-a moblizat rapid si era pregatit sa primeasca raniti din carambolul de pe Autostrada Soarelui, aici nu a ajuns decat o persoana. Conducerea unitatii medicale spune ca a chemat medici de acasa pentru a putea primi ranitii si s-a asigurat ca exista tot ce trebuie pentru ingrijirea oamenilor.

FOTO Accident in lant pe Autostrada Soarelui: 4 morti si peste 50 de raniti. A fost activat planul rosu de interventie/ Traficul, reluat dupa circa 9 ore

Un accident in lant s-a produs sambata dimineata pe autostrada A2, in urma caruia trei persoane si-au pierdut viata si alte peste 50 au fost ranite, doua fiind in stare grava. In cursul serii, bilantul victimelor a urcat la patru, dupa ce un ranit internat la Spitalul Floreasca a murit. Accidentul s-a produs pe sensul Bucuresti - Constanta, la kilometrul 67, in zona Lehliu Gara. Au fost implicate circa 29 de masini, printre care si 2 microbuze. Televiziunile de stiri vorbesc despre un sofer care ar fi iesit dintr-o parcare si ar fi generat ciocnirile in lant, in conditiile in care pe A2 era ceata densa iar soferii nu ar fi adaptat viteza la conditiile de trafic. Acest sector al autostrazii, pe sensul Bucuresti - Constanta, a ramas inchis sambata timp de 9 ore, traficul fiind reluat in jurul orei 17. Accidentul este cel mai grav eveniment rutier produs vreodata pe Autostrada Soarelui, spun politistii de la Politia Rutiera.

Politia Rutiera: 20 de soferi implicati in accidentul in lant de pe Autostrada Soarelui, audiati

Aproximativ 20 de conducatori auto care au fost implicati in carambolul de pe Autostrada Soarelui sunt audiati sambata seara la Biroul Politiei A2, informeaza Mediafax. Aproximativ 20.

Un ranit grav in carambolul de pe Autostrada Soarelui a decedat la spital. Bilantul tragediei: 4 morti si 56 de raniti

Unul dintre ranitii internati la Spitalul Floreasca in urma carambolului de pe Autostrada Soarelui a murit, sambata seara, au declarat reprezentanti ai Ministerului Sanatatii pentru Mediafax. Astfel, bilantul accidentului ajunge la 4 morti si 56 de raniti.

S-a redeschis traficul pe Autostrada Soarelui, dupa noua ore de la teribilul carnagiu

Dupa aproape noua ore de la producerea accidentului in lant, pe sensul de mers catre Constanta, la kilometrul 67, in care au murit trei persoane si au fost ranite cateva zeci, traficul rutier a fost reluat sambata, in jurul orei 17,35, pe Autostrada Soarelui .

Cine sunt cei trei oameni care au murit in tragedia de pe Autostrada Soarelui. Doi barbati se aflau intr-un microbuz, iar al treilea la volanul unei Skoda Octavia

Trei persoane au murit in tragedia care avut loc sambata dimineata pe Autostrada Soarelui, iar alte 29 sunt ranite si se afla la mai multe spitale din Bucuresti.

Cine sunt cei trei oameni care au murit in primele ore in tragedia de pe Autostrada Soarelui. Doi barbati se aflau intr-un microbuz, iar al treilea la volanul unei Skoda Octavia

Trei persoane au murit in tragedia care avut loc sambata dimineata pe Autostrada Soarelui, iar alte 29 sunt ranite si se afla la mai multe spitale din Bucuresti.

Mobilizarea pentru carambolul devastator de pe Autostrada Soarelui. Peste o suta de salvatori si zeci de ambulante

Peste o suta de salvatori din patru judete au intervenit, sambata dimineata, la tragedia rutiera petrecuta pe Autostrada Soarelui. Activarea planului rosu a pus in miscare forte impresionante.

UPDATE FOTO Accident in lant pe Autostrada Soarelui, cu trei morti si 50 de raniti

Accident in lant, sambata dimineata, pe Autostrada Soarelui, la Lehliu, in care au fost implicate 20 de masini. Trei persoane si-au pierdut viata si alte 50 au fost ranite. ISU a activat planul rosu.

Cum s-a produs carnajul de pe Autostrada Soarelui

Comisar-sef de politie George Grigore, director adjunct la Directia Rutiera din cadrul Politiei Romane, a declarat sambata, pentru AGERPRES, ca, potrivit primelor cercetari, in zona s-ar fi produs doua accidente foarte apropiate unul de celalalt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )