Libnet.ro
UNICEF

23:00

Avem un plus de 400 milioane lei la buget dupa introducerea TVA de 9% la alimente

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avem un plus de 400 milioane lei la buget dupa introducerea TVA de 9% la alimente

Impactul introducerii TVA redusa la alimente de 9% de la 1 iunie a fost unul pozitiv, cu un plus de 400 milioane de lei la bugetul statului, desi Guvernul prognoza un impact negativ pe prima luna de aplicare de 500 milioane lei, a declarat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. continuă pe Ziarul Bursa

Teodorovici: Avem un plus de 400 mil. lei la buget dupa reducerea TVA la alimente

Impactul introducerii TVA redusa la alimente de 9% de la 1 iunie a fost unul pozitiv, cu un plus de 400 milioane de lei la bugetul statului, desi Guvernul prognoza un impact negativ pe prima luna de aplicare de 500 milioane lei, a declarat ministrul.

Afacerile Symmetrica au crescut la 28,6 milioane lei

Producatorul de pavele si borduri Symmetrica a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri de 28,6 milioane de lei 6,5 milioane euro), in crestere cu 5% fata de prima jumatate a anului trecut, iar pe ansamblul anului isi mentine estimarea privind majorarea rulajului la 77 milioane lei.

KRUK a cumparat, cu 234,7 milioane lei, portofolii de creante in valoare de 2,44 miliarde lei

Grupul Kruk a raportat sume colectate record, in valoare de aproximativ 425 milioane lei, in prima jumatate a anului 2015, aferente portofoliilor de creante cesionate, potrivit unui comunicat de presa.

Lichiditate de aproximativ 8 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 8 milioane lei 1,9 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 20 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 20 milioane lei 4,6 milioane euro).

Balneoclimaterica Sovata va distribui actionarilor dividende de 2,5 milioane lei

Balneoclimaterica Sovata va distribui actionarilor dividende de 2,5 milioane lei din profitul net inregistrat anul trecut, acestea urmand sa fie platite din data de 4 august 2015, potrivit unui raport al societatii, transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Lichiditate de aproximativ 32 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 32 milioane lei 7,2 milioane euro).

Grupul KRUK a raportat sume colectate in valoare de aproape 425 milioane lei, in primul semestru

Grupul KRUK a raportat, in prima jumatate a acestui an, sume colectate record, in valoare de aproximativ 425 milioane lei, aferente portofoliilor de creante cesionate, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Lichiditate de aproximativ 22 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 22 milioane lei 5 milioane euro).

Fonduri de 830 de milioane lei alocate temporar pentru programe finantate din fonduri structurale

Guvernul a aprobat, prin Hotarare, alocarea temporara din venituri din privatizare, de catre Ministerul Finantelor Publice, a sumei de 830 de milioane lei, in echivalent euro, in scopul asigurarii necesarului de finantare pentru luna august 2015 al Autoritatilor de management pentru programele operationale finantate din fonduri structurale in cadrul Obiectivului Convergenta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2871 seconds )