Libnet.ro
UNICEF

20:30

Teodorovici: Avem un plus de 400 mil. lei la buget dupa reducerea TVA la alimente

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Teodorovici: Avem un plus de 400 mil. lei la buget dupa reducerea TVA la alimente

Impactul introducerii TVA redusa la alimente de 9% de la 1 iunie a fost unul pozitiv, cu un plus de 400 milioane de lei la bugetul statului, desi Guvernul prognoza un impact negativ pe prima luna de aplicare de 500 milioane lei, a declarat ministrul. continuă pe Wall-Street Ro

Avem un plus de 400 milioane lei la buget dupa introducerea TVA de 9% la alimente

Impactul introducerii TVA redusa la alimente de 9% de la 1 iunie a fost unul pozitiv, cu un plus de 400 milioane de lei la bugetul statului, desi Guvernul prognoza un impact negativ pe prima luna de aplicare de 500 milioane lei, a declarat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Catedrala Neamului primeste de la stat 25 mil. lei pentru continuarea lucrarilor

Secretariatul de Stat pentru Culte a primit la rectificarea bugetara suma de 67 de milioane de lei, din care 25 de milioane de lei sunt pentru continuarea lucrarilor la Catedrala Mantuirii Neamului, a anuntat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici,.

Institutul Cantacuzino a primit la rectificare 44,5 mil. lei pentru datorii si functionare

Institutul Cantacuzino a primit la rectificare 44,5 milioane de lei, suma care acopera atat datoriile la stat, cat si cheltuielile cu salariile si cele de functionare pentru lunile care au ramas pana la sfarsitul anului, a declarat, vineri, ministrul.

Amenzi de 1,2 mil. lei pentru incalcarea Codului Muncii

Inspectorii de munca au depiastat, in perioada 20- 24 iulie, 153 de persoane care munceau la negru si au aplicat amenzi de peste 1,2 milioane de lei pentru aceasta incalcare a Codului muncii, informeaza, marti, Inspectia Muncii IM).

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )