Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce avere are seful Antifrauda din ANAF, suspectat de coruptie

România Liberă România Liberă,
Ce avere are seful Antifrauda din ANAF, suspectat de coruptie

Seful Directiei Antifrauda Fiscala, Romeo-Florin Nicolae, audiat miercuri la DNA Ploiesti, detine doua apartamente si o casa, patru terenuri, doua autoturisme, depozite bancare de aproximativ 32. 000 de euro si venituri declarate de circa 100. 000 lei. continuă pe România Liberă

Ce avere declarata are seful Antifrauda din ANAF, urmarit penal pentru trafic de influenta

Seful Directiei Antifrauda Fiscala, Romeo-Florin Nicolae, audiat miercuri la DNA Ploiesti, detine doua apartamente si o casa, patru terenuri, doua autoturisme, depozite bancare de aproximativ 32. 000 de euro.

Seful Antifraudei din ANAF, pus sub control judiciar de DNA. Ce a declarat la finalul audierilor

UPDATE - Vicepresedintele ANAF Romeo Florin Nicolae, sef al Directiei Generale Antifrauda, urmarit penal pentru trafic de influenta, a fost pus sub control judiciar cu interdictia de a-si exercita functia, el.

Seful Antifraudei din ANAF este urmarit penal. Romeo Nicolae, luat cu duba si dus la perchezitii

00 - Vicepresedintele ANAF Romeo Florin Nicolae a fost scos din sediul DNA Ploiesti dupa trei ore de audieri, iar surse judiciare spun ca a fost dus sa asiste la perchezitii pe care procurorii le fac in.

UPDATE Seful Directiei Generale Antifrauda din cadrul ANAF, audiat la DNA Ploiesti. Romeo Nicolae a luat mita pentru a face trafic de influenta

Romeo Florin Nicolae, seful Directiei Generale Antifrauda din cadrul ANAF, a fost citat miercuri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti pentru acuzatii de trafic de influenta. Acesta ar fi luat mita 5. 000 de euro pentru a interveni in favoarea unei firme.

DNA: Seful antifrauda Nicolae Florin a primit 5.000 de euro de la un denuntator pe vremea cand era consilier la ANAF

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus efectuarea urmaririi penale fata de seful antifrauda, Nicolae Romeo Florin, care la data comiterii infractiunii de trafic de influenta era.

Seful Directiei Generale Antifrauda din cadrul ANAF, Florin Nicolae, audiat la DNA Ploiesti

Seful Directiei Generale Antifrauda din cadrul Fiscului, Florin Nicolae, a fost chemat miercuri la sediul DNA Ploiesti, pentru audieri, informeaza B1 TV. Acesta este audiat in calitate de suspect intr-un dosar.

Seful Politiei din Turceni a demisionat, dupa ce agenti din subordinea lui au ajuns in arest pentru dare si luare de mita, furt si tainuire

Seful Politiei din Turceni, Gorj, subcomisarul Catalin Tiberiu Vlad, a demisionat din functie, dupa ce agenti din subordinea lui au fost retinuti sau pusi sub control judiciar de Parchetul General. Procurorii.

Seful Directiei Generale Antifrauda din cadrul ANAF, urmarit penal pentru trafic de influenta

ACTUALIZARE 16:48 Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Ploiesti au dispus efectuarea urmaririi penale fata de Romeo-Florin Nicolae, la data faptelor consilier superior in cadrul A. - Directia Generala de Coordonare Inspectie Fiscala, in prezent vicepresedinte A. si director general al Directiei Generala Antifrauda Fiscala, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de trafic de influenta, informeaza un comunicat al DNA.

Seful Directiei Generale Antifrauda din cadrul ANAF, urmarit penal pentru trafic de influenta

ACTUALIZARE 18:10 Presedintele ANAF a propus suspendarea lui Nicolae din functie Presedintele ANAF, Gelu Diaconu, a anuntat, prin intermediul unui comunicat trimis redactiei, ca i-a propus premierului Victor Ponta suspendarea lui Romeo-Florin Nicolae din functie pana la clarificarea situatiei.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )