Libnet.ro
UNICEF

10:00

Seful Antifraudei din ANAF, pus sub control judiciar de DNA. Ce a declarat la finalul audierilor

Antena3 Antena3,
Seful Antifraudei din ANAF, pus sub control judiciar de DNA. Ce a declarat la finalul audierilor

UPDATE - Vicepresedintele ANAF Romeo Florin Nicolae, sef al Directiei Generale Antifrauda, urmarit penal pentru trafic de influenta, a fost pus sub control judiciar cu interdictia de a-si exercita functia, el. continuă pe Antena3

DNA: Vicepresedintele ANAF, Romeo Florin Nicolae, pus sub control judiciar

Vicepresedintele ANAF, Nicolae Romeo-Florin, a fost pus sub control judiciar de procurorii DNA Ploiesti in dosarul in care acesta este acuzat de trafic de influenta, informeaza Agerpres. La iesirea din sediul.

DNA: Vicepresedintele ANAF, Romeo Florin Nicolae, pus sub control judiciar. Anchetatorii i-au interzis exercitarea functiei pentru cel putin 60 de zile

Vicepresedintele ANAF, Nicolae Romeo-Florin, a fost pus sub control judiciar de procurorii DNA Ploiesti in dosarul in care acesta este acuzat de trafic de influenta, informeaza Agerpres. Totodata,.

Vicepresedintele ANAF Romeo Nicolae, pus sub control judiciar cu interdictia de a-si exercita functia

Vicepresedintele ANAF Romeo Florin Nicolae, sef al Directiei Generale Antifrauda, urmarit penal pentru trafic de influenta, a fost pus sub control judiciar cu interdictia de a-si exercita functia, el parasind sediul DNA Ploiesti dupa noua ore de audieri si perchezitii si spunand ca nu este vinovat.

Vicepresedintele ANAF Romeo Nicolae,pus sub control judiciar cu interdictia de a-si exercita functia

Vicepresedintele ANAF Romeo Florin Nicolae, sef al Directiei Generale Antifrauda, urmarit penal pentru trafic de influenta, a fost pus sub control judiciar cu interdictia de a-si exercita functia, el parasind sediul DNA Ploiesti dupa noua ore de audieri si perchezitii si spunand ca nu este vinovat.

Seful Antifraudei din ANAF este urmarit penal. Romeo Nicolae, luat cu duba si dus la perchezitii

00 - Vicepresedintele ANAF Romeo Florin Nicolae a fost scos din sediul DNA Ploiesti dupa trei ore de audieri, iar surse judiciare spun ca a fost dus sa asiste la perchezitii pe care procurorii le fac in.

Seful Directiei Antifrauda ANAF, sub control judiciar pentru trafic de influenta

Romeo Nicolae, seful Directiei Antifrauda ANAF, a fost citat la DNA Ploiesti, in calitate de suspect. Nicolae este acuzat de trafic de influenta.

Ce avere declarata are seful Antifrauda din ANAF, urmarit penal pentru trafic de influenta

Seful Directiei Antifrauda Fiscala, Romeo-Florin Nicolae, audiat miercuri la DNA Ploiesti, detine doua apartamente si o casa, patru terenuri, doua autoturisme, depozite bancare de aproximativ 32. 000 de euro.

Ce avere are seful Antifrauda din ANAF, suspectat de coruptie

Seful Directiei Antifrauda Fiscala, Romeo-Florin Nicolae, audiat miercuri la DNA Ploiesti, detine doua apartamente si o casa, patru terenuri, doua autoturisme, depozite bancare de aproximativ 32. 000 de euro si venituri declarate de circa 100. 000 lei.

UPDATE Seful Directiei Generale Antifrauda Fiscala, Romeo Florin Nicolae,Vicepresedipus sub control judiciar cu interdictia de a-si exercita functia/ Seful ANAF cere suspendarea lui Nicolae

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala impotriva vicepresedintelui ANAF Romeo Florin Nicolae, director general al Directiei Generale Antifrauda Fiscala, care este suspectat de trafic de influenta, dupa ce ar fi primit in 2010 echivalentul a 5. 000 de euro pentru a reduce penalitatile impuse de ANAF unei societati comerciale. UPDAPTE 23:15 Florin Nicolae a fost pus sub control judiciar cu interdictia de a-si exercita functia, el parasind sediul DNA Ploiesti dupa noua ore de audieri si perchezitii si spunand ca nu este vinovat. Mediafax).

Seful Politiei din Turceni a demisionat, dupa ce agenti din subordinea lui au ajuns in arest pentru dare si luare de mita, furt si tainuire

Seful Politiei din Turceni, Gorj, subcomisarul Catalin Tiberiu Vlad, a demisionat din functie, dupa ce agenti din subordinea lui au fost retinuti sau pusi sub control judiciar de Parchetul General. Procurorii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )