Libnet.ro
UNICEF

19:45

Avertisment pentru Sumudica din partea LPF: Si-a facut-o cu mana lui

Online Sport Online Sport,
Avertisment pentru Sumudica din partea LPF: Si-a facut-o cu mana lui

Marius Sumudica a primit, miercuri, un avertisment din partea presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, in legatura cu implicarea sa in dosarul de pariuri. continuă pe Online Sport

Gest impresionant pentru Simona Halep din partea organizatorilor turneului de la Dubai

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a primit un trandafir rosu de Valentines Day din partea organizatorilor turneului WTA Premier de la Dubai Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 1. 900 dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Agerpres.

Belarus, fara sanctiuni din partea UE

Uniunea Europeana a decis luni sa ridice sanctiunile impuse in urma cu cativa ani contra a 170 de personalitati si trei companii din Belarus, printre care presedintele Aleksandr Lukasenko, dar si sa mentina embargoul asupra comertului cu arme, relateaza AFP si Reuters, citate de Agerpres.

Caracteristici ridicole pentru masinile din zilele noastre

Masinile din zilele noastre au caracteristici interesante si puteri pe care, cateodata, nu ni le-am fi imaginat. Incredibile sau ingrozitoare, unele detalii de design care se regasesc pe masinile produse de marile.

Subiectele Zilei: Ministrii tehnocrati au acordat un interviu pe zi. Se pregatesc pentru alegerile din toamna?; Articol cu rusi, nemti, americani si Iohannis nitel pierdut intre ei; De ce sunt romanii saracii Europei? O simpla statistica scoate la iveala

Apostolii Epocii de Aur, episodul 8. Ion Mihai Pacepa, cel mai mare peste Seful spionajului romanesc in perioada 1972-1978, Ion Mihai Pacepa, a fost omul bun la toate din anturajul cuplului Ceausescu. In 1978. Filmul Ilegitim, aplaudat de spectatori, dorit de distribuitorii internationali Sambata seara, la Berlin, a avut loc premiera mondiala a peliculei romanesti Ilegitim, un lungmetraj independent in regia lui Adrian Sitaru.

Analiza Rl: Ministrii tehnocrati au acordat un interviu pe zi. Se pregatesc pentru alegerile din toamna?

Membrii Guvernului apolitic condus de Dacian Ciolos au dat pana acum aproape 70 de interviuri, desi de la investitura au trecut doar 60 de zile lucratoare. Faptul ca unii dintre cei mai importanti membri ai Executivului au acordat, intr-o perioada atat de scurta, un numar apreciabil de interviuri la radio, TV, presa si site-uri poate fi un semn ca sunt interesati sa isi creeze o buna imagine care sa le permita sa faca faca pasul spre mediul politic intr-un an electoral decisiv pentru Romania.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )