Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Avertismentul MAE pentru romanii care vor sa plece in Italia

Antena3 Antena3,
Avertismentul MAE pentru romanii care vor sa plece in Italia

Romanii care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Italia sunt avertizati de Ministerul Afacerilor Externe MAE) ca pentru joi mai multe sindicate au anuntat o greva care va afecta. continuă pe Antena3

Sactiuni disciplinare pentru functionarii care vor mai cere firmelor sau cetatenilor aplicarea stampilei pe documente (ordonanta)

Functionarii si alti angajati ai institutiilor publice romanesti care vor mai solicita firmelor private si persoanelor fizice sa-si puna stampile pe declaratii, cereri sau alte documente vor fi sanctionati disciplinar, potrivit unei ordonante de urgenta a Guvernului.

Vesti bune pentru romanii cu datorii. Acestia ar putea primi sprijin de la stat

Vesti bune pentru romanii care au credite la institutiile financiare nebancare. Senatorul PNL Daniel Zamfir a initiat trei proiecte de lege prin care se limiteaza puterea acestor insitutii. Astfel,.

Seful PSD, Liviu Dragnea: Luni o sa avem o sedinta a coalitiei, la care vor fi invitati si premierul Mihai Tudose si mai multi ministri

O sedinta a coalitiei de guvernare, la care vor fi invitati premierul Mihai Tudose si mai multi ministri, va avea loc, luni. in cadrul intrevederii se vor discuta concluziile primei saptamani de guvernare si care este calendarul de actiuni pentru perioada urmatoare, a anuntat seful PSD, Liviu Dragnea, la Parlament.

REZULTATE BAC 2017 CALARASI. Vesti bune pentru elevii care au sustinut examenul de bacalaureat

REZULTATE BAC 2017 CALARASI Vesti bune pentru elevii care au sustinut examenul de bacalaureat in judetul Calarasi. Potrivit unor surse din cadrul comisiilor de corectare, acestia au obtinut rezultate.

Guvernul a stabilit cei 10 ordonatori de credite care vor fi inclusi in strategia fiscal-bugetara din perioada 2018- 2020

Guvernul a stabilit, joi, printr-un memorandum, cei 10 ordonatori principali de credite ai bugetului de stat ale caror cheltuieli, inclusiv proiectele de investitii publice prioritare, vor fi incluse in Strategia fiscal-bugetara care se va elabora pentru perioada 2018-2020. Decizia a fost luata conform Legii responsabilitatii fiscal-bugetare.

Liviu Dragnea: Nu vom lua masuri care vor face rau

Liviu Dragnea a facut declaratii privind neintelegerile si tensiunile care au aparut deja intre el si premierul Mihai Tudose. Scoaterea la lumina a unor posibile transferuri de profit, daca.

Presedintele Klaus Iohannis si omologul sau american, Donald Trump, printre sefii de stat care vor participa la Summitul Initiativei celor Trei Mari

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi, alaturi de presedintele american Donald Trump, la Summitul Initiativei celor Trei Mari, care va avea loc la Varsovia.

Siegfried Muresan avanseaza ideea unui al treilea scenariu pentru Brexit, care ar putea cere prelungirea negocierilor cu un an

Europarlamentarul Siegfried Muresan, purtator de cuvant al Partidului Popular European, avanseaza ideea unui al treilea scenariu pentru Brexit: negocierile foarte complicate ar putea genera prelungirea acestora cu un an.

Haine pentru femeia care iubeste stilul arhitectural

Din pasiunea pentru animale si povesti s-au nascut haine. A progresat si azi se numeste Whiskers and Tales, un brand romanesc care intruchipeaza sinceritatea si entuziasmul unui designer cu o singura tinta, aceea de a ne imbraca altfel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )