Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul a stabilit cei 10 ordonatori de credite care vor fi inclusi in strategia fiscal-bugetara din perioada 2018- 2020

Hotnews Hotnews,
 Guvernul a stabilit cei 10 ordonatori de credite care vor fi inclusi in strategia fiscal-bugetara din perioada 2018- 2020

Guvernul a stabilit, joi, printr-un memorandum, cei 10 ordonatori principali de credite ai bugetului de stat ale caror cheltuieli, inclusiv proiectele de investitii publice prioritare, vor fi incluse in Strategia fiscal-bugetara care se va elabora pentru perioada 2018-2020. Decizia a fost luata conform Legii responsabilitatii fiscal-bugetare. continuă pe Hotnews

10 barbati celebri care au schimbat moda masculina in ultimii ani

Noua generatie de fashion mega influenceri este compusa din nume celebre din industria muzicii sau a modei. 10 barbati care, prin modul lor indraznet de a se imbraca, au dat tonul si au inspirat o intreaga noua generatie de consumatori.

Seful PSD, Liviu Dragnea: Luni o sa avem o sedinta a coalitiei, la care vor fi invitati si premierul Mihai Tudose si mai multi ministri

O sedinta a coalitiei de guvernare, la care vor fi invitati premierul Mihai Tudose si mai multi ministri, va avea loc, luni. in cadrul intrevederii se vor discuta concluziile primei saptamani de guvernare si care este calendarul de actiuni pentru perioada urmatoare, a anuntat seful PSD, Liviu Dragnea, la Parlament.

Sactiuni disciplinare pentru functionarii care vor mai cere firmelor sau cetatenilor aplicarea stampilei pe documente (ordonanta)

Functionarii si alti angajati ai institutiilor publice romanesti care vor mai solicita firmelor private si persoanelor fizice sa-si puna stampile pe declaratii, cereri sau alte documente vor fi sanctionati disciplinar, potrivit unei ordonante de urgenta a Guvernului.

Cei mai importanti lideri europeni vor veni in Romania

Romania va gazdui in editia din 2018 a summitului Initiativei celor trei mari. Cu aceasta ocazie, in tara noastra vor veni cei mai importanti presedinti din Europa Centrala si de.

Cei mai importanti lideri europeni vor veni in Romania

Romania va gazdui in editia din 2018 a summitului Initiativei celor trei mari. Cu aceasta ocazie, in tara noastra vor veni cei mai importanti presedinti din Europa Centrala si de.

Cate iPhone-uri s-au vandut in cei 10 ani de existenta a telefoanelor

IPhone a implinit recent 10 ani, iar aceasta aniversare ne da posibilitatea sa vedem cateva detalii despre vanzarile telefoanelor. Cea de-a zecea aniversare a telefonului a venit si cu un prag important depasit de catre Apple la capitolul vanzari: conform celor de la Statista, s-au vandut pana acum 1,2 miliarde de telefoane iPhone. in bani, [].

Avertismentul MAE pentru romanii care vor sa plece in Italia

Romanii care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Italia sunt avertizati de Ministerul Afacerilor Externe MAE) ca pentru joi mai multe sindicate au anuntat o greva care va afecta.

Liviu Dragnea: Nu vom lua masuri care vor face rau

Liviu Dragnea a facut declaratii privind neintelegerile si tensiunile care au aparut deja intre el si premierul Mihai Tudose. Scoaterea la lumina a unor posibile transferuri de profit, daca.

Presedintele Klaus Iohannis si omologul sau american, Donald Trump, printre sefii de stat care vor participa la Summitul Initiativei celor Trei Mari

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi, alaturi de presedintele american Donald Trump, la Summitul Initiativei celor Trei Mari, care va avea loc la Varsovia.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )