Libnet.ro
UNICEF

21:45

Avertismentul transmis de un internaut, dupa ce a vazut-o pe Simona Halep in costum de baie

Antena3 Antena3,
Avertismentul transmis de un internaut, dupa ce a vazut-o pe Simona Halep in costum de baie

Simona Halep si-a luat, in sfarsit, o vacanta, dupa perioada epuizanta a meciurilor de la Roland Garros. Campioana a ales sa se relaxeze la piscina si a vrut sa impartaseasca momentele sale de. continuă pe Antena3

Reactii in showbiz dupa ce Simona Halep a castigat finala Roland Garros

Simona Halep a bucurat o tara intreaga prin castigarea finalei Roland Garros, prima sa victorie la un astfel de nivel din cariera. Mesajele de sustinere si felicitare au curs neincetat. Inclusiv din partea vedetelor. Iata ce au scris acestea pe social media.

Mesaj in lacrimi al lui Darren Cahill pentru toti romanii, dupa ce Simona Halep a castigat la Roland Garros

Australianul Darren Cahill a reusit sa o conduca pe Simona Halep spre castigarea primului titlu de Grand Slam din cariera ei.

Site-ul oficial Roland-Garros, dupa victoria Simonei Halep: S-a nascut o campioana. Halep alunga fantomele

Site-ul oficial al turneului de la Roland Garros noteaza, sambata, dupa ce Simona Halep a castigat ultimul act cu Sloane Stephens, ca romanca a alungat fantomele, dupa ce a pierdut precedentele trei.

Simona Halep, selfie in costum de baie. Imediat ce a vazut fotografia, un internaut i-a transmis acest avertisment

Simona Halep si-a luat, in sfarsit, o vacanta, dupa perioada epuizanta a meciurilor de la Roland Garros. Campioana a ales sa se relaxeze la piscina si a vrut sa impartaseasca momentele sale de.

INCENDIAR! Simona Halep, selfie in COSTUM DE BAIE! La ce PISCINA a fost SURPRINSA jucatoarea noastra dupa intoarcerea in tara (FOTO)

Simona Halep si-a luat o binemeritata vacanta dupa succesul imens de la Roland Garros. Marti dimineata, liderul WTA a decis sa se relaxeze la piscina de la Stejarii Country Club. Jucatoarea din.

Nike, mesaj emotionant pentru Simona Halep: increderea in sine ii face si pe altii sa creada (FOTO)

Producatorul de echipament sportiv Nike i-a transmis un mesaj emotionant Simonei Halep dupa ce a castigat primul turneu de Grand Slam din cariera sambata la Roland Garros. increderea in sine ii.

Ilie Nastase, prima reactie dupa victoria Simonei Halep

Fostul mare tenisman roman, Ilie Nastase, a declarat, sambata seara, pentru AGERPRES, ca Simona Halep a spart gheata impunandu-se la Roland Garros, si a precizat ca i-a transmis acesteia sa fie.

Simona Halep, 172 km/h. Ce mesaj i-a transmis reprezentantul Politiei Romane la Aeroportul Otopeni

Simona Halep a sosit in Romania, fiind asteptata la scara avionului de mai multe personalitati. Printre acestea s-a aflat si un reprezentant al Politiei Romane. Acesta s-a apropiat de liderul din tenisul.

Simona Halep, felicitata de Klaus Iohannis: Campioana noastra a luptat pentru fiecare minge si nu a renuntat n niciun moment

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, pe Facebook, un mesaj in care o felicita pe Simona Halep pentru victoria extraordinara obtinuta la Roland Garros.

Simona Halep, prima declaratie dupa ce a castigat Roland Garros! - VIDEO

SIMONA HALEP a CASTIGAT ROLAND GARROS! Simona Halep si-a trecut in cont primul turneu de MARE SLEM din palmares. Numarul unu in lume, Simona Halep a avut o revenire spectaculoasa in finala cu Sloane Stephens,.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )