Libnet.ro
UNICEF

16:30

Avertizare COD GALBEN DE VANT pentru mai multe judete din tara

Antena3 Antena3,
Avertizare COD GALBEN DE VANT pentru mai multe judete din tara

Judetele Caras-Severin, Timis, Sibiu - inclusiv municipiul Sibiu, Valea Oltului si zona de munte - si Botosani se afla sambata sub cod galben de vant, potrivit unor atentionari nowcasting emise de. continuă pe Antena3

Guvernul extinde starea de alerta pentru mai multe judete

Membrii comandamentului de iarna, reunit la Guvern, au extins stare de alerta pentru celelalte judete avertizate, miercuri, prin cod rosu, respectiv Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea, dupa ce aceasta stare a fost declarata, luni, pentru judetele.

Cod Galben de vant in Caras-Severin, mai multe localitati fara curent electric

Mai multe localitati din Caras-Severin au ramas fara energie electrica in urma unor rafale puternice de vant, care bate cu peste 60 km/h.

Cod galben de vant in judetele Caras-Severin, Timis, Sibiu si Botosani

Judetele Caras-Severin, Timis, Sibiu - inclusiv municipiul Sibiu, Valea Oltului si zona de munte - si Botosani se afla sambata sub cod galben de vant, potrivit unor atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

UPDATE Cod galben de vant in judetele Caras-Severin, Timis, Sibiu, Suceava si Botosani

Judetele Caras-Severin, Timis, Suceava, Sibiu - inclusiv municipiul Sibiu, Valea Oltului si zona de munte - si Botosani se afla sambata sub cod galben de vant, potrivit unor atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

ANM: Cod galben de vant in Caras Severin si Timis

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, o avertizare cod galben de vant pentru sudul judetului Caras-Severin si zona de munte aferenta, cat si pentru sudul judetului Timis. in intervalul.

ANM: Cod galben de vant in vestul, centru si estul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit, sambata, avertizarea cod galben de vant pentru judetele Caras-Severin, Timis si Sibiu, lansand o noua avertizare pentru Botosani. Intensificari ale.

Cod galben de vant in patru judete din tara

Judetele Caras-Severin, Timis, Sibiu - inclusiv municipiul Sibiu, Valea Oltului si zona de munte - si Botosani se afla sambata sub cod galben de vant, potrivit unor atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM),.

ANM: Cod galben de vant in Sibiu, Timis si Caras-Severin

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata dimineata, doua avertizari cod galben de vant. Ambele avertizari sunt valabile in intervalului 08:00 - 14:00, in judetele Sibiu, Caras-Severin si.

Cod galben de vant in Sibiu, Timis si Caras-Severin.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata dimineata, doua avertizari cod galben de vant. Ambele avertizari sunt valabile in intervalului 08:00 - 14:00, in judetele Sibiu, Caras-Severin si Timis. In Sibiu vantul va avea, la rafala, 60 km/h, in timp ce pe Valea Oltului va depasi 90 km/h.

Lista completa a drumurilor inchise. Se circula partial pe A2, restrictii pe mai multe tronsoane din sud-estul tari, porturile din Constanta sunt inchise

Mai multe drumuri nationale, dar si tronsoane din Autostrada Soarelui au fost inchise circulatiei din cauza viscolului si a vizibilitatii reduse, iar pe alte drumuri au fost instituite restrictii de tonaj, potrivit Centrului InfoTrafic. in orele ce urmeaza, este de asteptat sa fie instituite noi restrictii avand in vedere ca, incepand cu ora 6. 00, mai multe judete din sud-estul tarii intra sub avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )