Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cod Galben de vant in Caras-Severin, mai multe localitati fara curent electric

Adevărul Adevărul,
Cod Galben de vant in Caras-Severin, mai multe localitati fara curent electric

Mai multe localitati din Caras-Severin au ramas fara energie electrica in urma unor rafale puternice de vant, care bate cu peste 60 km/h. continuă pe Adevărul

ANM: Cod galben de vant in Caras Severin si Timis

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, o avertizare cod galben de vant pentru sudul judetului Caras-Severin si zona de munte aferenta, cat si pentru sudul judetului Timis. in intervalul.

ANM: Vor fi din nou cod galben si cod portocaliu in sud-est, miercuri-viscol foarte puternic

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare de vant puternic, valabila pentru intervalul miercuri dimineata-joi la pranz, si cod galben pentru zona Olteniei, precum si cod portocaliu pentru judetele din sud-est care s-au mai aflat sub aceasta atentionare.

Romania sub zapada. Mai multe drumuri nationale raman inchise, zeci de trenuri anulate. Autoritatile intervin pentru salvarea mai multor persoane

Sute de case sunt in continuare sub zapezi si nu au curent electric, zeci de drumuri sunt inchise si mai multe trenuri sunt anulate. Si peste toate acestea meteorologii au emis marti noi informari de Cod portocaliu si Cod galben de viscol, iar pentru joi si vineri a fost anuntat ger.

Ion Tiriac a cumparat un domeniu de vanatoare in Caras-Severin. Valoarea tranzactiei: peste un milion de euro

Omul de afaceri Ion Tiriac a cumparat un domeniu de vanatoare in localitatea Vermes din judetul Caras-Severin. Din primele informatii rezulta ca valoarea tranzactiei ar fi de peste un milion de euro. Terenul a apartinut anterior Printului Paul.

METEO Opt judete din sud-est se afla sub Cod portocaliu de viscol, iar alte opt si Capitala sub Cod galben

Opt judete din sud-estul tarii mai sunt joi, pana la ora 10. 00, sub Cod portocaliu de viscol, iar alte opt judete, inclusiv Capitala, se afla sub Cod galben. Mai mult, specialistii anunta ca joi si vineri, in special seara si dimineata, vremea va deveni geroasa, in unele zone temperaturile coborand pana la -18 grade Celsius.

Prahova, dublu avertizata. Cod portocaliu si cod galben de ninsori si viscol

De miercuri dimineata, Prahova intra sub avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol, iar de miercuri seara si pana joi dimineata sub o a doua avertizare, cod galben.

Avertizare de Cod Galben in Gorj

Judetul Gorj se va afla, de maine dimineata, de la sub averizare de Cod Galben. Avertizarea se va incheia miercuri seara.

Cod galben de ninsori in Valcea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua avertizare de cod galben pentru Valcea si celelalte judete din Oltenia.

VIDEO Cod galben de ninsori si viscol in judetul Dolj. Unitatile de invatamant vor fi inchise maine

Meteorologii au emis din nou cod galben de ninsori si viscol pentru judetul Dolj de maine dimineata de la ora 05. 00, si pana la ora 20.

Noua avertizare cod galben de ninsori si viscol pentru sud-estul tarii

Meteorologii au emis o noua avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol pentru 14 judete si Capitala din sud-estul tarii, valabila miercuri 29 ianuarie, intre orele 06. Alte 11 judete se afla sub avertizare cod galben.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )