Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cod galben de vant in patru judete din tara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cod galben de vant in patru judete din tara

Judetele Caras-Severin, Timis, Sibiu - inclusiv municipiul Sibiu, Valea Oltului si zona de munte - si Botosani se afla sambata sub cod galben de vant, potrivit unor atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM),. continuă pe Wall-Street Ro

Avertizare COD GALBEN DE VANT pentru mai multe judete din tara

Judetele Caras-Severin, Timis, Sibiu - inclusiv municipiul Sibiu, Valea Oltului si zona de munte - si Botosani se afla sambata sub cod galben de vant, potrivit unor atentionari nowcasting emise de.

Cod galben de vant in judetele Caras-Severin, Timis, Sibiu si Botosani

Judetele Caras-Severin, Timis, Sibiu - inclusiv municipiul Sibiu, Valea Oltului si zona de munte - si Botosani se afla sambata sub cod galben de vant, potrivit unor atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

UPDATE Cod galben de vant in judetele Caras-Severin, Timis, Sibiu, Suceava si Botosani

Judetele Caras-Severin, Timis, Suceava, Sibiu - inclusiv municipiul Sibiu, Valea Oltului si zona de munte - si Botosani se afla sambata sub cod galben de vant, potrivit unor atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cod Galben de vant in Caras-Severin, mai multe localitati fara curent electric

Mai multe localitati din Caras-Severin au ramas fara energie electrica in urma unor rafale puternice de vant, care bate cu peste 60 km/h.

ANM: Posibil COD ROSU in sase judete din sud-estul Romaniei. Autostrada Soarelui va fi foarte afectata de viscol

Probabilitatea ca Administratia Nationala de Meteorologie ANM) sa emita, miercuri dupa-amiaza, cod rosu de ninsori si viscol pentru anumite zone este foarte mare, a anuntat directorul ANM, Ion Sandu, intr-o.

ANM: Cod galben de vant in Sibiu, Timis si Caras-Severin

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata dimineata, doua avertizari cod galben de vant. Ambele avertizari sunt valabile in intervalului 08:00 - 14:00, in judetele Sibiu, Caras-Severin si.

Cod galben de vant in Sibiu, Timis si Caras-Severin.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata dimineata, doua avertizari cod galben de vant. Ambele avertizari sunt valabile in intervalului 08:00 - 14:00, in judetele Sibiu, Caras-Severin si Timis. In Sibiu vantul va avea, la rafala, 60 km/h, in timp ce pe Valea Oltului va depasi 90 km/h.

ANM: Cod galben de vant in vestul, centru si estul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit, sambata, avertizarea cod galben de vant pentru judetele Caras-Severin, Timis si Sibiu, lansand o noua avertizare pentru Botosani. Intensificari ale.

ANM: Cod galben de vant in Caras Severin si Timis

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, o avertizare cod galben de vant pentru sudul judetului Caras-Severin si zona de munte aferenta, cat si pentru sudul judetului Timis. in intervalul.

UPDATE. Galerie FOTO. VIDEO. Cod rosu de viscol in sase judete din sud-estul tarii.

UPDATE: Sase judete din sud-estul tarii se vor afla sub cod rosu de viscol, intre orele 15. 00 si 22. 00, conform ANM. Judetele afectate sunt: Tulcea, Constanta, Braila, Calarasi, Ialomita si Buzau. Se vor semnala intensificari ale vantului, cu rafale de peste 85 km/h, ninsoare abundenta, zapada puternic viscolita si troienita, iar vizibilitate va fi redusa spre zero, precizeaza ANM. // --- Probabilitatea ca Administratia Nationala de Meteorologie ANM) sa emita, miercuri .

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1905 seconds )