Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lista completa a drumurilor inchise. Se circula partial pe A2, restrictii pe mai multe tronsoane din sud-estul tari, porturile din Constanta sunt inchise

Adevărul Adevărul,
Lista completa a drumurilor inchise. Se circula partial pe A2, restrictii pe mai multe tronsoane din sud-estul tari, porturile din Constanta sunt inchise

Mai multe drumuri nationale, dar si tronsoane din Autostrada Soarelui au fost inchise circulatiei din cauza viscolului si a vizibilitatii reduse, iar pe alte drumuri au fost instituite restrictii de tonaj, potrivit Centrului InfoTrafic. in orele ce urmeaza, este de asteptat sa fie instituite noi restrictii avand in vedere ca, incepand cu ora 6. 00, mai multe judete din sud-estul tarii intra sub avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol. continuă pe Adevărul

Lista completa a drumurilor inchise si a celor care au restrictii de trafic. Se reia circulatia pe A3 si partial pe A2

Desi meteorologii au ridicat toate avertizarile de vreme rea, peste 20 de drumuri nationale sunt in continuare inchise sau au restrictii de circulatie, potrivit Infotrafic. Autoritatile au anuntat eliminarea restrictiilor pe A3, iar pe A2 ramane in continuare inchis tronsonul Bucuresti-Fetesti. Sunt probleme si pe caile ferate, nu se circula pe ruta Ploiesti Sud-Urziceni. insa porturile sunt deschise.

Lista completa a drumurilor inchise si a celor care au restrictii de trafic. Se reia circulatia pe A3 si partial pe A2. Peste 100 de trenuri sunt anulate

Desi meteorologii au ridicat toate avertizarile de vreme rea, peste 20 de drumuri nationale sunt in continuare inchise sau au restrictii de circulatie, potrivit Infotrafic. Autoritatile au anuntat eliminarea restrictiilor pe A3, iar pe A2 ramane in continuare inchis tronsonul Bucuresti-Fetesti. Sunt probleme si pe caile ferate, cu restrictii pe 10 linii si 105 trenuri anulate. insa porturile sunt deschise.

Lista completa a drumurilor inchise si a celor care au restrictii de circulatie

Desi meteorologii au ridicat toate avertizarile de vreme rea, autostrazile A2 si A3, precum si alte 12 drumuri nationale sunt in continuare inchise, in timp ce pe alte 15 drumuri se circula cu restrictii, potrivit centralizarii Infotrafic de marti dimineata. Sunt probleme si pe caile ferate, nu se circula pe ruta Ploiesti Sud-Urziceni. insa porturile sunt deschise.

Lista completa a drumurilor inchise si a celor care au restrictii de circulatie

Avertizarile de Cod galben si Cod portocaliu de viscol si vant au ingreunat si chiar inchis circulatia pe mai multe drumuri importante din tara. Din cauza conditiilor meteo, circulatia pe autostrazile Bucuresti - Constanta A2) si Bucuresti - Ploiesti A3), dar si pe mai multe drumuri din tara ramane inchisa.

Lista completa a drumurilor inchise duminica din cauza viscolului

Din cauza informarii de Cod galben si Cod portocaliu de ninsori si viscol, emise de specialisti, autoritatile au decis sa inchida, duminica, mai multe drumuri din tara, iar pe unele sa instaleze restrictii. Printre drumurile inchise se numara si autostrazile Bucuresti Pitesti A1) Bucuresti Constanta A2) si Bucuresti - Ploiesti A3).

Bilantul IADULUI ALB care a pus stapanire pe Romania. Ponta: 10.000 de oameni sunt in teren. Vezi LISTA COMPLETA a drumurilor iNCHISE

UPDATE: Primul ministru, Victor Ponta a declarat ca peste 10. 000 de oameni sunt pe teren, ajutand la deszapezirea si eliberarea drumurilor de acces catre localitatile izolate. UPDATE:Guvernul decreteaza.

Bilantul IADULUI ALB care a pus stapanire pe Romania. Comandament de iarna la Guvern, ora 12:00. Vezi LISTA COMPLETA a drumurilor iNCHISE

UPDATE:La ora 12:00, la sediul Guvernului va avea loc un comandament de iarna, in care se vor analiza si discuta toate efectele si problemele aparute din cauza conditiilor meteo extreme. Tot atunci,.

BILANTUL unor zile in care IADUL ALB a pus stapanire pe Romania. Vezi LISTA COMPLETA a drumurilor iNCHISE

Cel putin sase oameni au murit, 800 de romani au ramas blocati pe drumuri, in masini, zeci de sate sunt rupte de restul lumii si zeci de bolnavi au fost scosi de echipele de salvare din ghearele mortii.

LISTA drumurilor inchise din tara

Cele trei autostrazi si 22 de drumuri nationale sunt inchise, in sud-estul tarii, in timp ce in gara Slobozia toate trenurile sunt anulate, potrivit informarii Centrului Infotrafic de la ora 12.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )