Libnet.ro
UNICEF

20:15

Avertizare pentru soferi ceata in cea mai mare parte a tarii. ...

România Liberă România Liberă,
Avertizare pentru soferi ceata in cea mai mare parte a tarii. ...

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, avertizari COD GALBEN DE CEATA pentru mai multe judete din tara. In aceste zone vizibilitatea va fi redusa sub 200 m, izolat 50 m, arata Mediafax. Intre orele 03:20 - 09:20 local in judetele Suceava, Botosani, Vaslui si Iasi, inclusiv drumurile judetene si E85 va fi ceata, vizibilitatea va fi redusa sub 200 m, izolat 50 m, iar izolat se va produce burnita. Intre orele 06:00 si 09:30, local in judetele Bacau, Vrancea, Neamt, inclusiv . continuă pe România Liberă

Siria a ramas in bezna. Pana de curent in cea mai mare parte a tarii, dupa un atac in apropiere de Damasc

O pana de curent electric a lovit miercuri o mare parte a Siriei, dupa ce un atac realizat de rebeli in apropiere de Damasc s-a soldat cu avarierea unei conducte de gaz ce alimenteaza statiile electrice din sudul.

VIDEO Robert Downey, starul de cinema cu cea mai mare valoare de piata

Actorul american Robert Downey Jr. a fost desemnat starul de cinema cu cea mai mare valoare de piata, pentru al doilea an consecutiv, intr-un top realizat de site-ul cu specific cinematografic Vulture. com.

Piata IPO-urilor in timpul ofertei Romgaz: in Noua Zeelanda are loc cea mai mare privatizare, in Malaezia se listeaza cel mai mare producator de prezervative din lume

Pe Bursa de la Bucuresti a luat startul marti cea mai mare oferta publica IPO) de actiuni din istorie, producatorul de gaze naturale Romgaz SNG) iesind in piata cu 15% din actiuni a caror valoare poate ajunge la 416 mil. euro. In Europa, si mai ales.

Cea mai mare placinta de dovleac, preparata in Capitala

Cea mai mare placinta de dovleac a fost preparata, astazi, in Parcul National din Capitala. Placinta, lunga de peste 10 metri si cu o greutate de aproximativ jumatate de tona, concureaza cu lunga lista de recorduri bucurestene.

Astronomii au descoperit cea mai MARE stea din Univers. Va MURI in curand

Cea mai mare stea din Univers cunoscuta pana in prezent se pregateste sa moara, intrucat este pe cale sa explodeze, a anuntat o echipa internationala de astronomi. Folosind un telescop administrat.

Cea mai MARE stea din Univers se va stinge in curand. Ce au observat astronomii

Cea mai mare stea din Univers cunoscuta pana in prezent se pregateste sa moara, intrucat este pe cale sa explodeze, a anuntat o echipa internationala de astronomi. Folosind un telescop administrat.

Wall Street inchide in crestere in ciuda fluctuatiilor din piata, iar indicele SP atinge cea mai mare valoare din istorie

Wall Street inchide in crestere sedinta de vineri, investitorii se bazeaza pe rezultatele Microsoft si Amazon in timp ce ignora indicatorii fluctuanti: Dow Jones a castigat 0,40%, iar Nasdaq 0,37%.

Seful de la Crima Organizata Alba Iulia, despre dosarul in care e urmarit penal: Cea mai mare marsavie care se putea intampla

Seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba Iulia, comisarul-sef Traian Berbeceanu, acuzat ca a sprijinit o grupare infractionala, a fost ridicat de catre mascati, miercuri, de la.

Ce mai cumpara si ce mai vand romanii pe Internet? Telefoanele mobile au cea mai mare cautare

Romanii sunt fanii site-urilor de licitatii online si cel mai des cauta sa-si cumpere telefoane mobile. Urmeaza PC-urile, categorie in care sunt incluse laptopurile si desktopurile, iar mai spre locul trei sunt televizoarele.

Astronomii au descoperit cea mai indepartata galaxie de pana acum

Astronomii au decoperit galaxia aflata la cea mai mare departare de pana acum, descoperirea care extinde viziunea asupra universului la circa 700 milioane de ani de la momentul nasterii acestuia, relateaza Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )