Libnet.ro
UNICEF

09:15

Avioanele redirectionate spre Constanta, din cauza furtunii, au aterizat la Bucuresti

Antena3 Antena3,
Avioanele redirectionate spre Constanta, din cauza furtunii, au aterizat la Bucuresti

42 - Trei dintre aeronavele care fusesera redirectionate spre Constanta, joi, din cauza furtunii au aterizat la Bucuresti, iar alte doua vor ajunge, de asemenea, in Capitala, pana la 19. 30, a declarat. continuă pe Antena3

Patru aeronave care ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul Otopeni, redirectionate spre Constanta din cauza furtunii

Patru aeronave care ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul International Henri Coanda au fost redirectionate spre Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta din cauza furtunii, a declarat joi, pentru Mediafax, reprezentantul Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, Teodor Postelnicu.

Patru aeronave care ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul Otopeni, redirectionate spre Constanta

Patru aeronave care ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul International Henri Coanda au fost redirectionate spre Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta din cauza furtunii, a declarat joi reprezentantul.

Enel: 45 de localitati din Ilfov si Giurgiu, fara curent electric, din cauza furtunii.

Un numar de 45 de localitati din judetele Ilfov si Giurgiu erau, la ora 17. 00, total sau partial, fara curent electric, numarul localitatilor in aceasta situatie fiind insa dublu cu o ora inainte, din cauza furtunii, potrivit oficialilor Enel, citati de Mediafax. Din cauza furtunii puternice insotita de rafale de vant ce a suflat cu viteza de pana la 70 de kilometri pe ora) si descarcari electrice, in decursul dupa-amiezii au fost afectate retelele electrice din raza de activitate a .

Enel: 45 de localitati din Ilfov si Giurgiu, fara curent electric, din cauza furtunii

Din cauza furtunii puternice insotita de rafale de vant ce a suflat cu viteza de pana la 70 de kilometri pe ora) si descarcari electrice, in cursul dupa-amiezii de joi, 45 de localitati din judetele.

Enel: 45 de localitati din Ilfov si Giurgiu, fara curent electric, din cauza furtunii

Un numar de 45 de localitati din judetele Ilfov si Giurgiu erau, la ora 17. 00, total sau partial, fara curent electric, numarul localitatilor in aceasta situatie fiind insa dublu cu o ora inainte, din cauza furtunii, potrivit oficialilor Enel, citati de Mediafax.

MAI: 18 persoane duse la spital, 78 de copaci cazuti in Bucuresti si Ilfov, din cauza furtunii

18 persoane au ajuns la spitale din Capitala dupa ce au fost ranite in timpul furtunii de joi, care a doborat 78 de copaci, trei panouri publicitare si cinci corturi si constructii provizorii din Bucuresti si.

FURTUNA VIOLENTA in Bucuresti si Ilfov: 18 persoane duse la spital, 78 de copaci cazuti, din cauza furtunii

40 - 18 persoane au fost duse la spitale din Capitala dupa ce au fost ranite in timpul furtunii de joi dupa-amiaza care a doborat 78 de copaci, trei panouri publicitare si cinci corturi si.

Din cauza furtunii un copac a cazut in curtea Scolii nr.4

Copacul a fost retezat de vant si a cazut peste firele de curent electric si in curtea scolii. Din fericire nici un copil nu se afla in zona. Pericolul era unul foarte mare pentru ca oricande se puteau rupe cablurile aflate sub tensiune.

Enel: 45 de localitati din Ilfov si Giurgiu, fara curent electric, din cauza furtunii

Un numar de 45 de localitati din judetele Ilfov si Giurgiu erau, la ora 17. 00, total sau partial, fara curent electric, numarul localitatilor in aceasta situatie fiind insa dublu cu o ora inainte, din.

Doua trenuri, oprite temporar in Bucuresti, din cauza unor copaci cazuti pe sine

Doua trenuri de pe ruta Constanta-Bucuresti, respectiv Bucuresti-Constanta, sunt oprite temporar in Capitala, din cauza unor copaci cazuti din cauza furtunii in gabaritul caii ferate, la intrarea in statiile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )